Meltem35 Biberon temizliğini nasıl yaptınız tencerede kaynatmayi düşünüyorum ama ne kadar kaynamalı ?
mucizemizibekliyoruzz sudamlasi kaynar suyun içine koydum 5 dk beklettim. Sonra çıkardım. Yeterli değil mi?
ZeynepEdaa E bebegin baby&me biberon temizleme deterjani var onu kullaninca kaynaaya gerek yokmuş diye duydum ve hatta baktim fiyati da gayet uygun ona da bi bakin isterseniz
sudamlasi ZeynepEdaa evet canım çok güzel bi ürün mis gibi de kokuyo ama ilk kullanımdan önce bi kaynatılsa daha iyi😊
ZeynepEdaa Elcnerdgn tabi ki en başta kaynatmak çok farklı ilk ne yapilmasi gerektiğinden bahsettiği aklim gelmedi her seferinde kaynatilmali mi diye sordu sandim ben ☺
Ruzgarr Ilk kullanimda kaynatin.sonra Ebebekten biberon icin detarjan var ondan alabilirsiniz.ben her kullanimdan sonra onunla yıkayıp daha sonrada biberonu bir kabın içerisinde kaynar suda bekletiyordum.bence yeterli
Hcrksk Bugün biberonlarımızı,emzikleri ve emzik kaplarını önce madran suyuyla yıkadım.sonra kaynattım en son da Nuk’un biberon temizleme deterjanıyla yıkadım.süzüldükten sonra kurulayıp hastane çantasına koyacağım.
Hcrksk mucizemizibekliyoruzz bitkisel yazıyor üzerinde.bilemedim ben de belki en son sirkeyle durulanabilir
mucizemizibekliyoruzz Hcrksk evet tamamen bitkisel hiçbir zararı yok yazıyor ama ne bileyim yenidoğan olunca tedirgin oldum sadece kaynar suda beklettim