Melekprenses Çıkıntı görüp değil de pipi bu bebeğiniz kesin erkek denilip ayrıntılı da yada daha sonraki haftalarda kız çıkan bebişleri olan anneler varmı? Varsa erkek dendiğindeki pipisi ultrason resmi atabilirmisiniz…
ruya-11 Melekprenses https://resimyukle.io/r/rs5MbnAwn3 15+2 de 3. Kez erkek denildi bu fotoğraftan sonrada değişmez inşallah😄 16+6 olduk şimdi
Mesudesrds Melekprenses 13 haftalikken çıkıntı gördü doktor ama kesin Bi dille erkek diyemem dedi geçen perşembe gittik kesin kız dedi doktorumuz hatta gösterdi bile bize 🤭🤭🤭 inşallah değişmez
Melekprenses ruya-11 oy maşallah ahaha gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım. Bana da 11 12 hafta kız dendi 15 16 hafta erkek dendi bu perşembe 21 olucam ayrıntılıyı bekliyorum inşallah değişir kızm olur çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir kızım olmasını.
ruya-11 Melekprenses sağlıklı olsunlar inşallah bende 12-13-15. Haftalarda hep erkek dedi hiç kız demediği için artık erkek diye düşünüyorum
Ayfertufan Melekprenses Yaaa Allah gönlünle göre versin bana da kıza benziyor diyip 17. Haftamda erkek dendi çıkıntısı vardı bende detaylıyı bekliyorum siz gidince sonucu yazar çok merak ediyorum 🥰🤭🤭🤭
Serap-Yigit İlk oğlumda 12. Haftada erkek dendi. Şimdiki oğlumda 14-15 iki haftada farklı doktorlara gittim net erkek bacakları açık yatıyor dendi. Bunda kız ümidim vardı ayrıntılıyı bekliyorum 😂
Melekprenses ruya-11 amin sağlıklı olsunlar evet 4 oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum bende..
Serap-Yigit Melekprenses Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin gönlünüzdekinden çok daha güzel olsun inşallah ❤️