clarauknow 30 mayısta kan vermiştim 114.6 çıköıştı kızlar salı günü kontrolüm var kese görünür mü ve beta kaç olması gerek?
Bebekdelisi clarauknow 1 hazıranda verdım 3 hazıranda verdım dr 11 de cagırdı sızınde 9/10 hazıran gözükür kese
Acemianneee08 clarauknow canım vajinal ultrason da 2000 karından ultrasonda 5000 olması gerekşyor en az görünebilmesi için . Tabi ters rahim geç döllenme vs görünme durumunu etkiliyor
Deletedmom83940 clarauknow 5 haftalık son adet tarihine göre kese görülebilir ama geç döllenmeyse bir hafta daha bekle derim ben 😊
clarauknow Deletedmom83940 ovulasyon testi takibi yapmıştım 18. yumurtladım ve 20 si çatlama gördüm geç döllenme mi oluyor
Deletedmom83940 clarauknow yani söyle son adet tarihini sorar genelde kadın doğumcular onu baz alırlar 40 haftaya tekabül etsin diye ama sen 20. sinde çatlama gördüm diyorsun o zaman 3 haftalık falan oluyor kesin görebilmen için bir hafta daha bekle
M-eng95 clarauknow canım genelde beta 1500-3000 arasındayken gözüküyor sende hesaplayıp ona göre gidebilirsin 🤗
sema2327 Benimde doktorum hesaplayarak 4-5 haftalık dedi şimdi ayın 6 -sı kontrole gideceğim.Doktoruma daha erken gideyim dediğimde çok ultrason da zarar dedi ve vajinal muayineyi uyğun görmedi.Yinede doktorunla konuş derim.
Annesininportakali53 clarauknow beta 2500 ve üzeri olunca karından kese görünür tahmini 4-5 gün sonra kesenin görünüz beta değerinize göre 🥰