Deletedmom_12 Kızlar dün biraz agaçlar icindeydim kotulendim. Korkuyorum birsey kullanmaya nasil rahatlarim nasil kurtulurum. Mometix var bende alerji icin sprey bunu kullanan varmi? Doktorlariniz izin verdimi.kullanmaya ben sormayi unuttum bugun de pazar 😔😔😔😔😔
[silindi] Deletedmom_12 genelde başka bir burun spreyi veriyorlar beklometazon içeren siz bugün tuzlu karbonatlı suyla idare edin yarın doktora danışırsınız
zehraduman Deletedmom_12 benim allerjim var sürekli tıkanıyo burnum nefes alamıyorum onun için de deniz suyu aldım eczaneden çok sık olmamak şartıyla onu kullanıyorum. Çok kötüysem çay ağacı yağı ya da nane yağını kaynar suya bir kaç damla döküp buharını soluyorum güzel açıyor onlarda
[silindi] Askiletotomsu fosteri günde kaç kez puflatmanızı söyledi? Ben de fosterle çok iyi oluyordum ama hamileliğe uygun değil çok sıkışırsan kullan dedi pulmicort verdi
Askiletotomsu [silindi] a aaa bana da hamilelikte birtek bunu verebilirim bjnla devam edelim dedi 29 haftaligiz biz
[silindi] Askiletotomsu fosterin gebelik kategorisi c dozunu da çok yüksek vermiş günde 4 puf. Çok mu ağır astımınız?
Askiletotomsu [silindi] aslında kontrollü gidiyoruz Hem bebek hem benim açımdan Birde şöyle ablam göğüs hastaliklarinda hemşire 20 yıllık Doçent doktorlar var kliniğinde Hani onlarda onayladı açıkçası Şimdi siz böyle deyince huylandim ben herşeye rağmen ☹️
[silindi] Askiletotomsu biz de aynı şekilde kontrollüyüz. Fosteri yıllardır kullanıyordum gebe kalınca jinekoloğum baktı kullanma dedi sonra alerji doktoruma gönderdi o da en fazla günde bir puf çok sıkışırsan dedi pulmicorta geçirdi. Ama astımınız ağırsa normal olabilir ben de bilemedim. Kendim de çok araştırır bilirim ilaçları ve gebelik kategorilerine özellikle dikkat ederim pulmicort varken foster kullanmak bana da mantıklı gelmemiştioradan devam ediyorum. İsterseniz jinekoloğunuza da bi danışın.
Askiletotomsu [silindi] jinekologum onayladı da şimdi ben başka bir goguscuye gidicem bide ona sorucam Raporlu olarak fostere geçecektik o da bı yorumlasin madem, ondan sonra rapor cikarttirayim ya da cikarttirmayayim