Seraysss Kizlar 23 haftaligim bebegin hareketlerini çoğu zaman hissetmiyorum normalmi kiloda var daha zamani varmi
Acemianneee08 Seraysss 24-25 haftaya kadar düzensiz hissedersenz canım bazen 2-3 gün hissetmediğini olur korkmayn
Umran__37 Seraysss korkucagin bisey yok ki her zaman hareket etmeye biliyo benim 27 haftama giricem yarin benim bile bazen gun icerisinde hic etmedugi oluyo benimde ilk gebeligim 23 haftamda da oyle az hareket ettigi zamanlar olmustu korkmayin 😊
Sleepless_Mother Seraysss korkma canım ilk gebelikte geç hissediyorsun doktorum öyle demişti benim ikinci gebeliğim 18 haftada hissetmeye başladım
bebegim42_ Fatoscecen inşallah ilkini kaybettiğim için korkuyorum rabbim herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah🤲🏻
Rabiaseher Seraysss bu haftalsrda daha duzenli olmadigi icin oyle cnm ilerki haftalrda daha cok hissedersin normal
Acemianneee08 Seraysss eğer günlük düzenli hissetmeye başladıysanız gidin ama o haftalarda genelde uyku halinde oluyılsr çok hissedilmiyor. Yine de içim ferahlasn derseniz bi gidin uktrasonla bakarlar
Umran__37 Seraysss benimde ilk gebeligimde hemde riskli gebeyim herseyden korkmayin ilerleyen zamnda hareketleri uyutmuyo 🤣🤣
Bebegim6636 Benim 20 hafta 1 günlük gene kibriti Yok ☺️☺️ iki üç gün anca pıt pıt ses var ayağımı elimi bilmiyorum ama çok mutlu oluyorum