Mucizebeklerkennn 16+1 iz Çarşamba günü kontrolüm var 16+4 olacağız. Bebeğime bişey oldu mu diye ayrı endişeleniyorum çünkü daha hareketlerini hissetmiyorum. Ne zaman hissederim ? Sizce 16+4 de cinsiyet belli olur mu? İki sorun var 😇
Eminecak Mucizebeklerkennn cinsiyeti belli devlet Hastanesine bile gitsen soylerler bu haftada 😊 hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Hissetme konusunda da ben 20 haftalikken küçük küçük hissetmeye baslamistim 😊
Birminik56 Mucizebeklerkennn hayırlı olsun canım bende 15+4 de cinsiyeti öğrenmiştim randevumuz o haftaya denk geldi ama bu haftalarda hissetmemen normal 20. Haftamda pıt pıt hissetmeye başladım bende
benito Mucizebeklerkennn 15.haftadaki kontrolümüzde öğrenmiştik cinsiyetini ☺ ben şu an 17+4 haftalığım ama ben de hissedemiyorum henüz hareketlerini ve aynı evham durumu bende de var. Hareketlerini hissetmeye başlayınca içim rahatlayacak diyorum ama tecrübeli arkadaşlarım da diyor ki o zaman da niye az hareket etti endişesi başlıyormuş 😅 annelik hep bi endişe hali canım. Allah sağlıkla kucaklayacağımız günleri nasip etsin🥰
Mucizebeklerkennn benito amiinnn birinci bebeğim maalesef düşük oldu bu zamana gelmek bile benim için şükür sebebi ☺️ bu yüzden her an panikliyorum bişey mi oldu diye . Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇
benito Mucizebeklerkennn teşekkürler, oğlumuz olacak 🥰 benim de ilk bebeğim, tecrübesizlik daha da bocalatıyor. Umarım en yakın zamanda hareketlerini hissederiz ikimiz de🙏🏻