Samiye Kızlar 38+5im sürekli uyuyorum oturdugum yerde uyuya kalıyorum resmen. 32den 36 ya kadar geceleri gunduzleri uyuyamamistim zombi gibiydim. Simdi Geceleri de rahat uyuyorum 1 de yatiyorum 10.30da uyaniyorum gündüz de mutlaka 2 kere uyuyorum. Boyle benim gibi olan var mı?
Deniz2961 Samiye ay keske bnde uyuyabilsem 1 saatlik uyku ile gun gecırıyorm gce olsun hııc istemıyrm
Ayselsilahimigetir Samiye 40 haftayi gectik daha bi defa uyku problemi yasamadim öyle guzel öyle rahat uyuyorum ki masallah deyim anormal geliyo bana bu uyumalar 😂
Ozgeeeee Bende gece uyuyorum cok guzel sbh kalkip kahvltimi yapip tekrardan 2 3 saat uyuyorum 😍🤔gunumun yarisi uyumayla geciyo
Samiye Deniz2961 1 aydan fazla bende oyleydim bu zamana kadar son 3 4 gündür deli gibi uyuyorum gece erken uykum geliyo deliksiz sabaha kadar uyuyorum uyaniyorum tekrar uyuyorum anlamadm gitti 🤣
Emine122 Bende 38im ve gunduzleri cok uykum geliyor iki uc kez uyuyp uyandigm oluyor ilk aylarda boyle olmustu
Zlhiso Sicaktan uyuyamazdim bnde uykusuzluktan zombi gbi dolanirdim eylulun basindan bei uyuyorum oglnlere kadar gece sik sik kalksamda uykumu aliyoeum kalvalti yapıp tekrar uyuyorum 40 +1 olduk gelmiyor bnde uyuyorum 🤣
Samiye Zlhiso cok şükür yalniz degilmisim uyusak bi türlü uyumasak bir türlü 😂 iyice insan paranoyak oluyor ya 🤣