sanslibiranne Kızlar dün geceden ber kasıklarımda batma hissediyorum, uyutmadı beni bu agrı. Bebek hareketleri gayet iyi fıldır fıldır. Ama bu agrıyı yaşayan var mı neden olur korkmalı mıyım
kubradogann sanslibiranne bende oluyor kasılıyorsun o yüzden oluyor hatta âdet görecekmişsin gibi batmalar
Brcnbysl sanslibiranne 32+6 benimde geçen gece oldu iğne batması gibi kalktım biraz oturdum bebeğim karnımın bir tarafına toplanmıştı severek onu dağıttım biraz daha sonra rahatladım. Annem yanımda kalıyor artık benim sabah ona sorduğumda normal dedi yavaş yavaş rahatsız edecek dedi ağrıların olcak dedi. Ne zamanki düzenli 10 ar dk da bi ağrın olcak o zaman hastaneye gitcez dedi.
sanslibiranne kubradogann evet ilk defa yaşıyorum neredeyse doktora gideceğim normal mi karşılamalıyım bu durumu canm
kubradogann sanslibiranne Normal kanama falan olmadığı sürece bende de aynısı kasılma oluyor korkma ama içinin rahat etmesi için doktora gitmek istersen git
sanslibiranne Brcnbysl sağol canm çok korktum ben birsey oluyor sandım. Allah hepimizin yardımcısı olsun