bircicekannesii Bir haftalık anneyim az bir karnım var çok olmadığı için boşa korse almak istemedim az var neyle sarabilirim streç de duymuştum bilmem yapan var mıydı
Haticenurozturk bircicekannesii 12 gün oldu sezeryan doğum yaptım hiç sarmadim karnım çok kalmadı sadece sıkı şeyler giydim tayt lastiği sıkı pijama vs
Sarahh bircicekannesii ilk hamilelikte göbek kalmıyor genelikle eğer hamilelikte öncede göbeğiniz yoksa
Dark bircicekannesii yani bilmiyorum böyle yapanları duydum. Benim doktorum korse önermedi mesela ben hiç bişey yapmadim
Gamze68777 bircicekannesii bana ilk bir hafta kuşak sonra korse önerdi ilk hafta 2-3 gün şal ile sardım ağrılarımı azalttı şimdi doğum korsesi almadım, normal toparlayıxı vardı anneöin onu giyiyorum 9 günlük bebeğim 9 kilo gitti ve göbeğim çok az kaldı
Seda1208 Ben sen ilk gebeliğim de bişey ile sarmadım aslında bazı doktorlar çok önermez korse falan sanıldığı kadar işe yaradığını düşünmüyorum o yüzden sarmamıştım
Seda1208 bircicekannesii yani benim hafif göbeğim vardı zaten tekrar ögle bir göbeğim oldu ögle fazladan kalan bir göbeğim olmadı. Normal kendi göbeğime indi
bircicekannesii Minigin_annesi0 Annemin baskısıyla sarıcam minnacık göbeği bile dert ediyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ipekveatlas doğumdan hemen sonra korse kullanmak ya da sarmak perine bölgesine baskı yapıyo buda ileride çiş tutamama vs gibi sorunlara yol açıyo
bircicekannesii ipekveatlas Hepsi bir dert minnacık var alt karın şeklinde zaten zayıf hamile kaldım 16 kilo da alsam bir haftada gitti resmen ama anneler işte minnacık karnı gitsin bişeyin kalmasın diye dert ediyor kendine 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ipekveatlas bircicekannesii benimde aynı 18 kilo aldım hamileliğimde doğurunca nrdeyse hepsi gitti annem kayınvalidem saralım saralım diyip durdular