Melisakplnn Doktorum ekmekten uzak dur dedi acaba yerini neyle doldursam kahvaltıda tek ekmek yiyorum.
sanslibiranne Melisakplnn halk ekmeğinde organik ekşi mayalı tam buğday ekmeği var , bende beyaz ekmek yiyemiyorum diyetisyen bunu verdi ve aşırı tok tutuyor . Tavsiye ederim
gozgozanne Melisakplnn canım tam buğday unlu ekmek alabilireinbdahw doyurucu ve daha uzun süre tok tutuyor
iremss Melisakplnn tam buğday veya tam tahıllı ekmekler tercih edin, bazı yerlerde cevizli tam buğday ekmeği falan oluyo onlara bakın, bi de wasa var yiyebilirseniz ona bakın 2 wasa 1 dilim ekmeğe eş oluyo
smnrsmnr Melisakplnn tam tahıllı ekmeklerden alın. Ama marketlerden değil fırın olan yerlerden, fırın olan marketlerden alıp dilimletin. O çok faydalı ve doyurucu. Diyetisyen bana öyle önerdi. İnsülin direncim vardı. Dikkat ettim şeker falan çıkmadı
sMyL Şeker içinse çavdar ekmeği tavsiye ediliyor. Ben a101 den alıyorum karabuğdaylı çavdar ekmeği biraz pahalı oluyor ama 3 dilim tüketiyorum kahvaltıda şekerim dengelendi.
Behiye89 Melisakplnn diyetisyenim direkt olarak halk ekmeğinden Light tost ekmeği önerdi. Kahvaltı da 2 dilim yeme hakkım var. Yada organik tam buğday ekmeği yine halk ekmek🌸