duygufd Hale8918 ilki tüp bebekti Ziya Kalem’e gitmiştim. İkinci normal ama yine Ziya hocaya gidiyorum.
Sibbeell duygufd aa benim doktorum 🤗 bende onu düşünüyorum ama 20binden aşağı olmaz galiba ya napacağız acaba 😐
duygufd Sibbeell ben sordum 15 dediler ama indirim yapılabilir biraz daha.Bende 20 bin bekliyordum 2 yıl önce 180 olan muayene parası 560 olmuş. Tam da emin değilim her gittiğimizde zam geliyordu. Ama Ziya hocaya ve çalışanlarına da alıştık vazgeçemiyoruz.
Sibbeell duygufd canım bende cidden tüp bebek doktorum bir de 4.denememde ilk kez ziya hocada tuttu hiç ayrılmak istemiyorum bakalım gide bildiği yere kadar gideceğim cidden çok pahalı da napayım artık 😑
duygufd Sibbeell Gerçekten bu durumda başka bir doktora gidip stres çekmek insanı daha fazla yorar. İnşallah yorulmadan, zorlanmadan sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Ruyahilal canimbeybimmm hangi doktora gittiniz acaba 😇 ben de bakırköy acıbademe gitmej istiyorum ama 33 haftalığım normal doğum istiyorum doktor önerinşz var mı 🥺