Halimee1634 Demirim 3..oyslesine düşük ki acayip halsizlik yorgunluk yapıyor doktorum feramat adlı bı ilaç verdi ama ilk 3 ay kullanılıyor mu kullanan var mı
KkubraOz Halimee1634 ben 16. Haftada başladım kullanmaya ama değer çok düşükse verebilir doktorunuz. Benimki normaldi 16. Haftadan sonra tüm değerlerim düşmeye başladı b12 de başladık o yüzden
misbebek Halimee1634 ben de hamileligimi öğrendiğimde değerlerime baktı doktor sanırım düşüktü feramat verdi 3 ay kullanırız dedi ebem de hamilelik boyunca ve sonrasında da kullanırsın dedi içiniz rahat olsun yani ama evet mide bulantısı yapıyor ben hamileliğinde hiç çekmedim ama bu ilaç yapiyo gece yatmadan içiyorum sabah kalkınca biraz bulaniyo ama o da kahvaltı yapana kadar idare ediyorum yani
Merve201119 Ruveyda_baskapan birsey sorucam demir hapı kullanırken diskida renk değişikliği oluyormu acaba bende başladım bir hafta oldu kullanmaya bugün siyah dışkı geldi ondan kaynaklı olabilirmiş acaba
Halimee1634 KkubraOz baya düşük olunca kullan dedi bakalım başladım kullanmaya inşallah yan etki yapmaz
KkubraOz Halimee1634 gece yatmadan al canım ben öyle yapıyorum. Aç olunca daha iyi emildiği için ilaç sabah aç karnına öneriyorlar ama bende mide bulantısı yaptı doktorum akşam yatmadan alabilirsin dedi. Bide çay kahve içiyorsan onları azalt onlarda demir emilimine engel oluyor
Halimee1634 KkubraOz çok çok azalttım çayı kahve zaten içmiyorum gece kullanayim o zaman ya bugün sabah aldım midemi fena yapti
Serap-Yigit İlk hamileliğimde kanda çıktığı anda doktor verdi. Doğum sonrası da 1 buçuk sene kullandım toplamda 2 seneyi geçti Demir ilacı kullanımım. Şimdi de direkt Demir başlattılar 17. Haftadayım hala devam ediyorum kullanın bence şifa olsun
Serap-Yigit Bir de kalsiyum içeren ürünler süt yoğurt, çay kahve işe arasında 2 saat olsun dedi doktorum ona dikkat edin lütfen ve yumurta illa arasında 2 saat olmalıymış ilacın