qokceyy /En üsteki 2 gün önce sabah yaptım ortadaki ikisi dün sabah ve akşam en alttaki ikisi bugun sabah yapıldı ve regli günüm bugun daha koyu bekledim açıkçası ama boyle
Mavidunyamm qokceyy Canım gebelik var ama sağlıklı olup olmadığı bununla belli olmaz kan verip artış hızına bakman gerekiyor 🙏 Ama korkma kimyasal gebelik tekrarlamaz diye biliyorum ( istisnalar dışında ) inşallah sağ salim doğar 🤲
ikicocuklubiranne qokceyy çok silik muhtemelen daha çok yeni. Kan vermeden artışa bakmadan bu konu hakkında yorum yapmak doğru olmaz. İnşAllah hayırlı haberler alırsınız ☺️
qokceyy Mavidunyamm cok tesekkr ederim insan korkuyor stres yapıyor ister istemez ama içime su serptiniz tesekkr ederim 🙏🏻
Mavidunyamm qokceyy sürekli test yapıp kendini heba etme. Kanaman lekelenmen yoksa keyfini çıkar bu sürecin 🥳 bu arada kimyasaldan sonra betan sıfırlandı mi
qokceyy Ebbruc bebekveannesiii Omay0707 gzdeal ikicocuklubiranne Deletedmom7373700 Mavidunyamm Vera09 kızlar sonucum çıktı 104 ☺️
gzdeal Bence en alttaki bozuk birde test yapıldığı zaman ilk 5 dk içinde olan sonuç doğru sonuçtur. Belki sizin bu testler kuruma çizgisi olarak çıkmıştır. Hevesinizi kırmak istemem ama araştırın isterseniz
qokceyy ikicocuklubiranne evet yeni muhtemelen ama gün geçtikçe biraz koyulaşma olur diye düşünmüştüm ben
Deletedmom7373700 qokceyy sağlıklı mı değil mi testten nasıl anlaşılacak ki. Kan vermeniz gerekiyor düzenli. Beta artısı takip edilir. Düzenli artış olması lazım. Sonrasında da zaten kese ve bebek oluşumuna falan bakılır. Sadece testte çıkan renge göre sağlıklı gebelik ya da değil demek saçma olur
qokceyy Deletedmom7373700 gecen ay test yapmıstım 2 gün sonra bi daha test yaptım baktım daha silik çıktı ve aslında değerim düşmüş kimyasal olmus o yuzden bu endişem
ikicocuklubiranne qokceyy etrafınızda özel hastane varsa gidip kan verebilirsiniz 1 saate çıkıyor sonuçlar
Deletedmom7373700 qokceyy bişey olmaz inşallah Allah’ın izniyle. Sağlık ocağına gidin yarın kan verin bence. Değerlerinize bakılsın