Xxz Selam kizlar. Dikkatimi çekti son zamanlarda doğum yapan ünlüler en az 3.500 kilo bebek doğuruyor .tabiki maşallah ama bu insanlar ne yiyor ne içiyor nasıl bakıyorlar bebeklerine kendilerine . Ben zavallı yurdum insanı 2.500 kiloya zor ulastirabildim şimdi yine hamileyim yine zayıf biraz. Ve zayıf olmasını istemiyorum ilk aylar bakımında çok ciddi zorlandım yalnızım birde ufacık emmeye bile gücü yoktu ememedi. Bir sürü sorun oluyo. Bu bebisime gelin el birliği ile kilo aldirslim zengin bebesi yapalım ne dersiniz 🤭 önerilerinizi bekliyorum
ipekveatlas Xxz bazen senin yediğinle alakası olmuyo ne yesen de kilo almayan bebekler var canım ama küçük bebej bakımı cidden çok zor. ben 32. haftaya kadar düzgün beslendim protein ağırlıklı bebeğim normal kilodaydı sonra çok acıkmaya başladım ne bulduysam yedim ve çok tatlı tüketiyofum iyi bişey değil allahtan şekerim çıkmadı. tahin pekmezler nutellalar hazır gıdalar.. ama öğünlerimide dolu dolu yerdim her gün kesinlikle bir yumurta yer süt içerdim sonuç 4 kilo doğdu
Ozlemyvz Xxz ilk bebeğimde dikkat etmedim çok normal beslendim 3060 gram doğdu. 2.de protein ağırlıklı beslendim haftada iki balık yedim ihmal etmedim yani hiçbir şeyi ama kızım doğdu sürpriz 3040 gram😂yani bazen yediklerin etkilemiyormuş😅
kuzeymomsss Xxz hamileyken sağlıklı yediğim tek şeyler yumurta, peynir, yoğurttu😂 35 haftalıkken 2880 veya 2890 gramdı bebeğim 37 haftalıkken doğum yaptım 3500 kilo doğdu. Bende 4500 kilo doğmuşum mesela bebiş 2 hafta falan daha bekleseydi 4500 kilo doğarmış 😂😂
Beybilicop Xxz benimkide almıyor ilki de almadı doktor aeninkiler cıkınca iyi oluyor biliyosun artık dedi takklmıyorum napcam şişkoları Allah saglık versin 🤪
Xxz ipekveatlas vaov maşallah seninki tam zengin bebesi 😄😍😍 Allah bağışlasın tahin pekmezi ihmal etmeyin ben şimdi kalktım süt içiyorum 🤭🤭
acemianneee_31 Xxz bunun dikkat etmekle yemekle alakası yok hiç bsey yemezdim oğlum kiloluydu yemeye başladım zayıfladı
Xxz Ozlemyvz aa cidden çok şaşırdım nerdeyse aynı doğmuş . Allah size bağışlasın güzel evlatlarinizu🙏
Nilufar_1996 Sağlıklı besleniyorlar çocuk kilo alsin diye her şeyi tıka basa yemiyorlar kendileri de fit kalıyor 😄 çok kilolu olmasına gerek yok doğunca çabuk büyüyorlar.
Ozlemyvz Xxz bir de ilk bebeğimi 38+6da sezaryenle doğurdum 2.yi 38+4de belki o 20 gram da arada 2 gün fark olduğu içindir🤣🤣
Xxz kuzeymomsss hay maşallah bende yiyorum onları ama bir yandan da karnım çok gerildi zayıf biriyim diyorum 27.haftada esneyecek yer kalmadı ya belim kapcam öne gelecek yada karnım parçalanacak🤦 galiba korkumdan birşey yiyemiyorum atlıyorum bazen
Ebga Belki genetiktir ben her gün bir tane yumurta yerim o kilo yapar mı bilmiyorum genelde yemeklerin içinde et kıyma kullanırım yemek ayırmam.Kızım 4 kilo 54 cm doğdu şimdi de bebeğime iri diyor doktorlar.Bende 4,5 kilo doğmuşum annem kalıp kalıp kaşar peyniri yediğini söylüyor önemli olan bence sağlıklı olmaları
Smyye1B Xxz 35 haftalıkken 3 kiloydu bebeğim. Aman aman dikkat ediyorum diyemem genetik sanırım eşim şişko doğmuş bende öyle 🤭 Haftada 1-2 kere köy yumurtası yiyorum belki ondan kilo alıyor bilemiyorum
minik_koala_ve_annesi Xxz bunun zenginlikle unlulukle alakasi oldugunu sanmiyorum guzel anne adayi🥰 yani anne karnindaki bebegin gelisimi annenin stresine bile bagli oluyor inan ki 🥰tek saglikli dogsunlarda yedirir yedirir kilolandiririz😆🥰
Dark Xxz gene zayıf ise genetiktir. Bazen ne yeseniz etkilemez, hatta aksine şeker vs yapabilir. Sağlıklı beslenin yeter
iremss Xxz kilo işi genetik %10 anca sizin beslenmenizle artıyo, takılmayın 😅 ha ünlülerde beslenme desteği alıyo o zamanda kilolarını koruyp doğrudan bebek besleniyo biz ne bulsak yiyoz 😂
Nskyhn Ay çocuğa bağlı bence. Annem abimi 4500 beni 3500 kardeşimi 3250 doğurmuş. Ama sorduğumuz da hepimize aynı yemiş. Ama abimde ev yapımı yoğurt süt yumurta daha fazla yemiş başka bir şey canı istemiyormuş. Abim doğmuş biraz büyümüş tabak tabak yoğurt peynir yermiş. Annemin karnında alıştı herhalde. 193 boyu var şimdi. Kemikleri falan çok sağlam. Biz öyle olamadık 🤣
haklisinesracim Xxz canım zenginlikle yemekle zerre ilgisi yok kızımda hep diyet usulü besleniyordum hatta son haftalarda tamamen aç gezdim 3.700 doğdu. Bunda da önde gidiyor kilosu ama ben bir şey yemiyorum eşim 4.500 kilo doğmuş ben de 3.5 kilo doktor genetik bunlar dedi
Kubrailkan Bizim 3800 3700 dendi son ana kadar 3300 doğurdum 😅 zengin bebeliginden son anda vazgeçti sanırım 😅 ilk 3 ay her gün süt içtim ceviz fındık yedim. Kaşar peyniri zaten çok severim. Tahin pekmez. Birde verilen takviyeler işte. Ama çok kasmadim ben ya sevmediğim şeyleri yemedim 🙊sağlıksız şeyler de yedim aynı zamanda abur cubur filan🙄🥺🙊🙊
3bebe Xxz arkadaşım o tamamen bünye meselesi 3. Gebeliğimi yaşıyorum 4600/5100 gram doğdu Ye niyetlendik rabbim bize bi evlat daha nasip etti suan hamileyim 38 haftalığız ve Buda gayet iri bir benek cuma günü gittiğimizde 4240 gramdı ve ben 8 ay hep kustum hep ama günde ⅚ kez Asla yemek giyemedim hersey koktu AÜ bile içemedim Şurada ⅔ haftadır rahatladım ve yemeye içmeye başladım Bu tamamen bünye malesef o kadar açlık ve zor bir gebelik geçirmeme rağmen beneklerim hep iri doğar Su kadar söyleyim en büyük oğlum 16 yaşında 192 ve 110 kilo Ben gariban 160 52 kiloydum yani bu genetik midir başka bişey mide bilemem 😂 biraz uzun oldu ama 🙈