susu9387 Merhaba kizlar bu bizim 8+1 karindan yapilan ultrason görüntüsü bilenler tahminlerinizi alabilirmiyim lutfen.
Czn2105 susu9387 biraz büyük geldi gözüme maşaAllah en iyi tahminler 6-7. Haftalarda oluyor 8de hareketlendiği için konum değişebiliyor.
Demetarga Cennetmm onu biliyorum sizin dediğinizi anlamadım bana önce alttan şimdi karından bakıyorlar ve kız olabilir dediler 🥰
Cennetmm Demetarga 6-9 haftalik ultrason goruntunuz varmi atin bakiyim🙏🏼😘 Vaginal bakmakla karindan bakma yonler degishe biliyor 6-9 haftada size vaginalmi bakildi karindanmi?
Demetarga Cennetmm ben isviçrede yaşıyorum burda hep alttan muayene ediyorlardı sonra Türkiye’ye geldiğimde göründüm doktor karından baktı şimdi isviçrede artık her muayenemde karnımdan bakılıyor
Cennetmm Cennetmm Demetarga canim eger 6-9 haftaliksa Bebish ortada ama sanki saga daha meyilli Eger dogru goruyorsam vaginal bakildiysa erkek
Cennetmm Demetarga ay ben onlari yerim😘😘 soylemek istedim ekizmi dedim olsa soylerdiniz 😘 bebeklerin tek plesantasi varsa erkek vaginal bakildiysa
Demetarga Cennetmm teşekkür ederim 🥰 benim gönlümden geçen erkek ama kız hissediyorum sol tarafta gibi öyle diyorlar ya😌 ama ilk çocuğumuz zaten rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsinde cinsiyet önemli değil🤲