Kızlar sabah post açmıştım suyum geldi diye çok şükür bugün akşam üzeri kızıma kavuştum. Kolay bir doğum oldu diyemem ilk doğumumdu çünkü 🤗 ama şuan çok şükür ki ikimizde iyiyiz 🙏🏻 Şimdi şimdi biraz kendime geldim yazmaya fırsatım oldu 🙈
39+5 te geldi kızım, gelmeseydi de ptesi 40+0 da suni ile doğumu başlatacaktık. Geçen hafta çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık vardı bugün geldiğimizde de aynıydı 6 günde hiç ilerlememiş. Neyse bu sabah 9.30 gibi yataktan bi kalktım altım sırıl sıklam oldu kalktım belden aşağıma bi su tuttum yine de, sancı falan gelir diye ama gelmedi yeni duş almıştım zaten gece. Doktoruma yazdım gel bi bakalım dedi. Eşimi uyandırdım sakince, yine hiç sancım yoktu. Doktor muayene ettiğinde suyumun azaldığını gördü alttan baktığında da 2 den biraz fazla açıklığın dedi. Suyumun geldiği tespit edilince hemen yatışım yapıldı. 10.30 gibi Suni sancıya başlandı. İlk 2 saat sadece bir kasık ağrısıydı 4 cm olduktan sonra lağman yapıldı, açılmayı kolaylaştırıcı bir iğne yaptılar. 5 cm den sonra çok hızlı ilerledi açılmam ama ağrılar nefes bile aldırmıyordu 😃Saat 16.00 da ebe bakınca 9 cm dedi ve doğumhaneye alındım. Bebek yeterince aşağıda olmadığı için baya bi ıkınıp ittirmem gerekti çok zorlandım açıkçası yapmayacağımı düşündüğüm de çok oldu ama ebeler ve doktorum sağolsun çok destek oldular ve 16.30 da kızım dünyaya gözlerini açtı 🥹🥰 inanılmaz bir hafifleme yaşadım önce bebek sonra eşi de çıkınca. Dikişlerim var tabiki hem içte hem dışta ama çok şükür şuan için iyiyim. Kızım uyuyo şuan yanımda 🙏🏻 Suni sancıya da kolay diyemem ama Allah bir şekilde sabrını veriyor 🙏🏻 Benim hikayem de böyle bitti darısı tüm bekleyen hamişlerimizin başına 🙏🏻