Birgul Esmaarslan ay maşallah baya yüksek çıkmış ilk betanız mı? O referans değeri dışında olduğu için oyle oluyor hayırlı olsun ☺️
yigitinannesiiiii Esmaarslan referans değeri dışında olduğu için Canım kırmızı korkulacak bişey yok hamilesiniz🥰🥰
T1996 Esmaarslan dört beş aylık değil tabi ama 6-7 haftalık civarı olabilir tekil ise, ikiz ise daha küçük gebelik haftası olabilir ikizlerde daha hızlı uükseldiği için, Allah kucağınıza aldırsın sağlıklı ömür versin inşallah🌸
Omay0707 Esmaarslan tam 6 haftalıksınız doktora giderseniz bebegi de kalp atışını da duyarsınız benin de 70 bin kem 6+1 di ve bebegi kalp atışını duymuştum
Stella_0 hcrhcrhcr Benim arkadaşım 6 aylıkken hamile olduğunu öğrendi. Ama daha 9 aylık bebeği vardı. Regli hala olmadığını düşünmüş 😊 hiçbir şey anlamamış ne bulantısı olmuş ne başka şey zaten kanamam yoktu normal sandım diyor. Hastaneye de girmeyi seven biri değil eşinin zoruyla gitmiş hastaneye de 😊
yigitinannesiiiii hcrhcrhcr yok kız o kadarda değildir 2 ay felan ancadıe değerler sürekli iki katı arttoğınj düşünecek olursak 😂😂
hcrhcrhcr Stella_0 ya onun durumu farklı doğum sonrasında tamam anlaşılmaya bilir benim kuzende bir sene adet görmedi gogumdan sonra hamile değildi ama olsa bile anlamazdi herlade ama bu arkadaşin öyle bir durumu var mı bakalım kaldı ki HCG değeri sorduğunda göre ilk gebelik yoksa bilirdi 😄😄
Stella_0 Esmaarslan Merhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Size kaç haftalık olduğunuz net bilgisini mutlaka verir. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 😊