Ent Merhaba kızlar bi sorum olacak. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz perinatolog doktoru var mı? Şuan araştırma içerisindeyim çoğu özel hastane uçuk miktarda randevu veriyor ayrıca muayene süresi de yarım saat civarında var yok…
Seymasezer Ent bezmialem hastanesi prof. Mehmet serdar kütük şiddetle tavsiye ederim instgramdan da bakabilirsiniz cok tecrübeli ve güler yüzlü bir hoca
TeoMom Ent ben de Ataşehirde Zeki şahinoğluna 2li test için gideceğim doktorum oraya yönlendirdi daha öncede duymuştum ismini zaten
Mervetl Bağdat caddesinde doktorumuzun yönlendirmesiyle doç dr zeki şahinoğluna bugün detaylı için gittim. Ben çok memnun kaldım açıklaması gereken herşeyi kendi açıklıyor ve çok kibar biri tavsiye ederim
Esmaaae Merhaba ben doktorumun hocasına gittim özelde ama çoğu yere göre baya uygun fiyata yaptırdım ben 450 ye yaptırdım ama şuan nakit 500 kart 550 TL Ümraniye’de bi klinikte santralde
Esmaaae Ent evet ben gayet memnun kaldım ince ince herşeyi anlattı herşeyini inceledi gayet güzeldi. Dr Erbil isterseniz numarasını yazıyım siz bilgi alın
Esmaaae Ent 216 316 43 43 Ümraniye santralde Akbank var hemen onun üzerinde baya yakın :) doktorun adı Erbil