Tssemanur Kizlar hayirli aksamlar. Gece gece altımda baskı var. Yürüyemiyorum bebegim asiri derecede oynuyor. O her oynayista ben kasılıyorum. Bu gun esimle biraz kırgınım. Üzdü beni acaba ondan mı oluyor. Bu arada bu gun 38 olduk
Alisee Tssemanur bende de 2 gündür aynı şey var .Bebek çok hareket ediyordu.Ve nst çektirdim .Bebeğin kalp atışları yüksek çıktı .2 gündür yoğun stres yaşıyorum onun etkisi olabilir.
Mom10_ Alisee canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip benim de aynı aşırı hareketli özellikle son 3 gündür .. peki kalp atışları yüksek çıkınca bişey dediler mi neden oluyormuş ?
Alisee Mom10_ Allah razı olsun.Evet bebeğin strese girdiğini söylediler.Bir çok faktör etkiliymiş strese girmesinde .Ben kendi yaptığım strese bağladım .
Tssemanur Kizlar normal gibi gelmedi bana ama ne olduysa stres yaptım ondan sonra oldu. Ben üzülünce o da uzuluo heralde sanırım tepkisini böyle veriyor
Mom10_ Alisee oy kıyamam 🥰 😞 her şey yolunda gitse bile belki de bilinç altında kaygılar yaşıyoruz ve etkiliyor bilemiyoruz demek ki .. 🙏🌸