Sedaa_5 Kızlar merhabalar bişey sorucam ev temizliği için yardımcı ablalar gelecekler ama şu var evdeki perdeleri de yıkıyorlar mı biliyormusunuz halılarım yıkamada zaten onu yapmıycaklar sadece perdeler konusunda emin olamadım söylemem gerekir mi
hcrhcrhcr Sedaa_5 söyleyin atsınlar makineye ne olacak ben de eskiden evlere temizliğe giderdim onlar soylemesede ben temizliğe başlamadan ilk örtüleri perdeleri makineye atardım ben temizliği yapana kadar onlar yikanirdi enson onları yakardım sevinirdi herkes ne olacak elde yikamiyor ya he stor perde ise iş başka tabi onu rica edersiniz yine ilk onu yıkarlar tabi anladirsaniz onlar kuruyana kadar ev temizlenir takılır en son
3babymom Sedaa_5 yapılan işleri tek tek söylüyorum ben tabi perde yikanacaksa söylersiniz ilk onu atarlar makineye o esnda da camlar silinir başka iş varsa yapılır makine bittiği gibi perdeyi asarlar
Sedaa_5 hcrhcrhcr tabi herkes sizin gibi anlayışlı yada düşünceli olmayabilir bakalım bi sorayım olmadı 🫣
Oesra Ben böyle bir liste yapmıştım kendime kadın saati 35 TL ye gelmişti. Tek tek sordum yapar mısın diye evet dedi hepsini de yaptırdım. Kontrol etmek amaçlı liste yaptım. Unutmayayım diye. Hem de zan altında kalmamak için iyi oldu.
Oesra 3babymom benim evim çok düzenlidir, eşya yoğunluğum yok.aslında kendim de yapardım ama hamilelik… Halıları, storları da yıkamaya vermiştim işi kolayLaştı. Sabah sekiz buçuk akşam yediye kadar yaptı, bir kişiydi.
3babymom Oesra maşallah iyi bitmiş ama baya büyük islerin bir günde bitmesi mümkün olmuyor ben kendim de kadın alıyorum ama mutfak ve cam anca bitti ben de duzenliyimdir ama bazı işler uzun sürüyor özellikle cam kapı duvar mutfak bunlar bir günde çok zor oluyr ama size gelen kadın iyi bitirmiş aferin
Oesra 3babymom rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. İnşallah sizinki de hemen biter pırıl pırıl olur.