1busbus [silindi] merhaba çok küçük oldukları için yamuluyorlarmış bende puset minderi alacağım o düzgün durmalarını bir nebze sağlıyormuş
Nur123aa [silindi] benim pusetimin minderi çok inceydi beli baya boşta kalıyor diye Umay bebeden puset minderi aldım sizin puset çok derin değilse gerek olmaz diye düşünüyorum
Miiiii [silindi] puset minderi almamistim ama pusetler cok terletiyo bebegi ozellikle yaz bebegiyse benim oglum 16 temmuz dogumluydu icine muslin ortu tarzi almistim puset icin olanlari var muslinlerin bi nebze terlemesini onluyodu yaz bebegiyse muhakkak sart diye dusunuyorum cok fazla terletiyo puset ler
2kizanasi Pusetin amacı zaten bebeğin cenin pozisyonunda durması, anne karnı hissi vermesi ilk zamanlar özellikle yani fazladan minder gereksiz
Nur123aa Nur123aa birde benim aldığım minderde aynı reflü yatağında ki gibi süngerler var bebeğin başı da çok rahat eder diye düşünüyorum
Sbm050421 [silindi] bana çok çukur geldiği için aldım açıkçası , örtü minder çarşaf set olarak vardı aldım 😇