SimayeceninAnnesi Hep bu günü bekledim ilk günden beri heyecanla girdim her gün ❤️❤️ İşte geldi o gün son 99 rabbime şükürler olsun birde kaç aylık olduğumuzu net bilsem daha mutlu olcam 😃😃😃😃😃😃
Mutlu-anne1 SimayeceninAnnesi benimde pardon bizimde son 99 🙈rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ 🥲
SimayeceninAnnesi yasemineymenarin ben zaten artık dayanamıyorum cok merak edıyorum bebişimiiii çok heyecanlıyım yaaaa sanki son 1 kalmış gibi hissettim görüncr sizeda saglıklı hayırlı dogumlar dilerim ❤️❤️
yasemineymenarin SimayeceninAnnesi benim ikinci gebelik olmasına rağmen çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
SimayeceninAnnesi Prensannesiiiiiii o stres doguracagımız güne hatta dakıkaya kadar bence hep kalacak ama bı zamandan sonra bebişin büyüdügünü hissetmek o tekmelerı hıssetmek fln ya anlatılmaz yasanır dıyorum kı keske dogumdan sonra bile sürekliii tekme hıssetsekkk 😅😅😅 cok güzelll
SimayeceninAnnesi eylulmomm Gulusuguzell Mlk95 Umran__37 asilinannesii Elayvzz hepimize hayırlı saglıklıııı dogumlar ınsallah 😍😍😍