Betullyillmazx Arkadaşlar ben kapalıyım lakin hiç kıyafet bulamıyorum. Instagram’dan önereceğiniz güvenilir butikler var mı hem eşarp şal için hem de kıyafet için teşekkür ederim şimdiden 🥰
Sevensevilen Betullyillmazx https://instagram.com/softandpurescarfs?igshid=YmMyMTA2M2Y= şalları buradan aldım 50 TL’ye. Renkler ve dokusu çok hoş
emineessahin Betullyillmazx soidesignn sayfası var ınstadan bakabilirsiniz hem çok kaliteli hem diğer sayfalara göre aynı ürünleri daha uygun
Rabia344 Betullyillmazx merhaba😊 ben bu sitelerinden hepsinden alışveriş yapmıştım. Ve inanın çok memnun kaldım sizde bir göz atabilirsiniz dilerseniz 🙏🏼🦋 @qaryatasarim @Mervellıon @kamilkeskinbutik @ovenconcept
Rabia344 Betullyillmazx rica ederim canım ne demek 🥰 şal içinde (Arden Scarf ) sayfasına bakmanı öneririm kesinlikle çok güzel mor bir kutu ile gönderim sağlıyorlar hayran kalmıştım. Caz serisi şal almıştım ama şu an penye şallara geçtim çok güzeller 🥰
maviananas Betullyillmazx eşarp için eşarphane şal için de yağızesarp sayfasını önerebilirim ikisinden de alışveriş yapıyorum memnunum
edaliannee Şal olarak freshscarp kullanıyorm bi tık pahalı ama aşırı kalitelidir özellikle kampanyaları varsa tadında yenmez , trendyol modeste bakabilirsin ,modaala ,kamilkeskin ,gizce ,lcw modeste gayet güzel
Kayzervilhem edaliannee canım freshscarfs alıyorum ben organik pamuklu şalları var yazın özellikle çok iyi oluyor terletmiyor.