Tunurr Leyla001 canım ben tahminleri 8. Haftada yaptırdım o zaman bu görüntü yoktu zaten ama doktorlar 17. Haftaya kadar hep erkeğe benziyor çıkıntı var demişti 17+5 de netleşti ki kızmış bu görüntüyü gören 2 ayrı özel doktor erkeğe benziyor demişti yani
Izlem_trky55 Tunurr aaaa çıkıntısnın olduguna dair ultrason var mı acaba benım de bır oğlum var 2. Hamileyim bana da cıkıntı gıbı dedı ama bekleyelım dedı 15. Hafta da en azından karsılastırırdım 🥹
Gmzbiri Ys35 kızlar lütfen şu para tuzağı sayfalara rızkınızı kaptırmayın. Zaten 4 ay gibi bir sürede öğreneceksiniz. Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar önemli mi?
Tunurr Izlem_trky55 O şekilde yok malesef 12+5 fotoğrafını atmıştım Buda 14. Haftalar bu haftalarda da erkek denildi 17 küsürlerde kız olduğu kesinleşti
Leyla001 Annesininportakali53 aynen para tuzağı tek düşüncem ben istedim Allah nasip etti yıllarca çocuk diye insanlar ne tedaviler ne dualar ediyorlar ilk öğrendiğim de bunu düşündüm gerçekten Allah kimsenin kucağını boş çıkarmasın
Izlem_trky55 14+3 bu da bizim canım ama doktor bekleyelım dedi erkek ya da kız demedı valla demediği içinde acaba kız mı dıyorum