ZahideAkbas Kızlar ben gurbette yaşıyorum. Dünden beri temizlik yapıyorum bugün belimi agrittim mobilyaları çekerken. 20+3gunluk hamileym suan belimin agrisindan duramiyorum. Dogrulamiyorum . Ben bu ağrıyı nasıl gecirecem . Doktora gitmek gereklimi 😣😣
Ozlemr ZahideAkbas gitmek gereklimi değil mi bilmiyorum ama biraz uzan ve geçmezse ben olsam bir kaç sonra giderdim doktora
Lcy Ben direk hastaneye gitmisdim ... ... sicak su torbasi koy dedi ama doktora gitmeni tavsiye ederim bide agir kaldirma yazikmi deyil .... birak kalsin ....
ZahideAkbas Lcy kuzum işte misafirim gelecek en agirindan hem de 😔 o yüzden bide onu deneyim allah razı olsun cnm
Sebla55 Mobılyaları cekerken derken tehlıkelı olabilir itme çekme neden okadar kaptırdın kendini dinlen biraz
Yeliz2134 ZahideAkbas hamilelik mide yanması dışında çok iyi gidiyor da ben hiç bişey anlamadım kızıma ve üç aydır falan doktora gidemiyorum yaa😔
Lcy Bende öle dedim sonra belime bi agri girdi kendime söz verdim yapmayacam ... misafirde gelmesin ... geliyosa da dip köseme bakmasin bebegim daha kiymetli bunu anladim 3 sene sonunda rabbim nasip etti ... kimsenin nazini cekemem 😀