Busakkk Kızlar nasıl gidiyor ? Uykusuz gecelerle geçiyor bizim hala. Ben artık doğurmak istiyorum malum havalar da ısındıı 🤦🏻♀️
esrashnn Busakkk biz de bir gün geriden takip ediyoruz, uykular haram oldu cidden sıcaktan nasıl yatacağımı şaşırdım cam pencere açık yattım kaç gündür bi de bugün grip oldum yazın grip hiç çekilmiyo 😭 kalmış şurda 1 hafta🤦🏻♀️
Melezanne Busakkk Benim de 39+2 nst de ağrım da çıktı, kasılmalar var ama oğlan keyfine pek düşkün 🤦🏻♀️ sürekli pozisyon değiştirip baskı ve ağrı yapıyor 😶
Busakkk Merve6334 ay cidden bi belirti bişey de yok her gün kendimi dinliyorum bi yerim ağrıyor mu diye ama yok 😂
esrashnn Busakkk ara sıra ağrılarım oluyo regl sancısı gibi bir de alt tarafta sürekli iğnelenme gibi var ama henüz düzenli bir durum yok valla bizim kız içerde rahat sanırım gelmeyi düşünmüyo 😂
Melezanne Busakkk Bizim rahatımız ne olacak wc den gelemiyoruz, uzun mesafeyi bırak bir odadan diğerine giderken, yemek yerken yoruluyorum 😂😂
Busakkk Melezanne ay artık sadece sağlıklıca kucağımıza alalım da diyebiliyorum yoksa çok sor hamilelik 🤰🏻