Cvkhll Hemsire_61 Görmez olurmuyuz gördük ama o zman hep tahmin gibi kız kıza benzettim vs dediler erkekte direk hayır %100 erkek buda pipisi dedi detaylıda
canmyavrum Asel12300 valla üzmek istemem ama değişme ihtimali var bana da senin haftanda kız dediler sonra erkek olabilir dediler 20.haftamda ayrıntılı ultrasonla erkek oldugu kesinleşti🙈
Nazendehanim minikkurabiyelerinannesi detaylı kaçıncı haftada oluyor , doğuma 1 ay kala falan değil dimi 😂
minikkurabiyelerinannesi Nazendehanim Ay bilmiyorum ama biz şu an 16+0 günlük olduk doktorum detaylı ultrason randevusunu 20 temmuza verdi 😂
Nazendehanim minikkurabiyelerinannesi ay maşallah ya bı zahmet 20 haftalıkken de görsünler önceden bu kadar geç ogrenilmiyordu ya, ben de 14 TE belli olur mu acabalarin kafasını yaşıyorum 😂
Tospikannesiiiii Asel12300 bana da 16 da kız dendi cuma detaylıya giricem erkek dicek diye korkuyorum 🙈
Elibo Tugba3444 çok netmi gördü erkeği derken banada çok net erkek dedi ve bende gördum bişiler almak için sabırsızlanıyorum. Haftaya 16 olcam yine gidicem meraktan çatlıyorum😊
minikkurabiyelerinannesi Nazendehanim evet ben ilk hamileliğimi 11 de öğrendim erkek dediler öyle de oldu 😂
Nazendehanim minikkurabiyelerinannesi heee şans işi ama erken belli olsa da gördüğüm kadarıyla 20. Haftaya kadar hep şüpheli olurum heralde cinsiyet değişen çok olmuş 😅
Ssszzzaaa Balbirbebeksahibi bana herkes erkek dedi karın yapım ve bebek sağda vs gibi sebeplerle ama doktor 15 te kız dedi alışveriş yapma dedi yani değişir mi bilmem hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰
gamzebngaa_dmr Balbirbebeksahibi haklısın valla 😂 bende herşeyi pembe ve mavi hariç her renk alıyorum ne olur ne olmaz küçük kızım bile diyoki anne ya erkek olursa ne yapicaz bu elbiseleri ismini nasıl olacak diyo oda hissediyor 😂
Alya_miram Asel12300 biraz bekleyin bence ben 17 haftalıkken erkek dedi doktor, ayrıntılı ultrasonda direk kız bu dedi, değişebilir, ayrıntılı ultrasonu bekleyin daha iyi olur.