Sevlll https://resimyukle.io/r/9CVeoyCY41 dun test yaptim adetime 3gun vardi hastanede idrar testi verdim cikmadi erken diyemi idrarda cikmadi
Omay0707 Sevlll hastanede idrar derken anlaymaadım ama testlerde var gözüküyor kan testi verirseniz netleşir
Deletedmom83940 Sevlll böyle çıkmasına pek aldanmayın bende testimi böyle görüp üstüne adet olmuştum varsa en net kan da çıkar
Uykucu11 Sevlll Tam net öğrenmek istiyorsan kanda baktır varsa kanda çıkacaktır. Ama testlerden de belli zaten olduğu 🥰🥰 Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Sevlll Omay0707 hastanede idrar testi verdim onda cikarsa kan vercektim erken oldugu icinmi ckmadi anlamdm
tugcekayayildiz @“Sevlll”# bende de aynı şekildeydi bugün beta verdim. Kandan baktırmak ger zaman için daha garanti. Kan ver canım
Gny18 Sevlll var canım ya gozun aydın hayırlı haber ver inşallah 🤲🏻 Kan testi için salıyı bekleme yarın hemen ver inşallah çıkar
Yarenheybeli Hamilesin canım hemen kan ver hepsinde pozitif çıkmış ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin