_Arslan_ ztrkk bn komple bayiltilmak istiorm sezeryanda bn gözlerim.acikken.o makas seslerini fln bile duysam zaten fenalasirim panik atak anksiyete var bnde
haklisinesracim 3 sene önce doğum yaptım o doğum sonrası müthiş bir şey mutluluk hormonundan kafayı yiyorsunuz zaten dikiş mikiş vizz😄😄 simdi yine o kafayı yaşamak içinn sabirsizlaniyorum
Xxz Lizbonn siz ciddi misiniz. Hickimse hissetmedim diyor ama ben kediyi hissetmedim yoksa dikişi uyusturmadan bağırta bağırta dikti içeriyi valla,dış kisma gelene kadar anca uyuştu doğumdan korkmuyorum ama yine uyusturmadan dikerler diye korkuyorum
Lizbonn Xxz Sadece içeride 3 dikişim vardı yani hissetmedim bile hani his derken evet bir şeyler yapıyor onu anlıyorsunuz ama öyle çok acı veren bir şey değil. Uyuşturuluyor mu hiç bilmiyorum
Umaynoyan Bende normal değil sezeryan istiyorum bilmiyorum ama seslerden galiba rahatsız olurum bide beni kan tutuyor işin kötüsü bayılıyorum kusmamda oluyor doktor diycem sakinleştirici yada uyut beni anestezi 😊🤣
_Arslan_ Umaynoyan sakinleştiriciyi doğumdan sonra yapiolarmis bebek çıktıktan sonra bebek.te ilaçtan etkilendiği için bna.doktorum öyle dedi bnde bayiltin ozamn dedim onuda kabul etmemiştim ama yok yani geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum dogumhaneye gönderdiler onda bile rengim attı yani doğumu bırakırlar bnle uğraşırlar
Zeynosunannesii ztrkk yok bazı doktorlar komple uyutuyo benim gittiğim öyle normal doğumda anestesi veriyomus çatalda bebek çıkarken dikilirken bayılıyosun