Asil_hatun Mervaa ben sürekli ya safi ya kafi ya Allah diye sayikladim sancim geldikçe doğum bitene kadar hep dilimde bu zikirler vardı 2 dogumumda şu gibi geçti çok şükür
Asil_hatun Bet7408 ben 30. Haftadan sonra Meryem süresini okudum onunda çok faydası var bide her zaman rabbine dua et istemeni ister mesela allahim dogumumu kolaylaştır vs diye hep dua et en güzeli bu rabbin en çok dile gelip ondan istemeni ister 💌
Kubrailkan Meryem suresi açmıştık biz otuda kullandık suya koyup açılma sağlasın diye. Devamında Ayetel Kürsi yasin inşirah filan dinledik hep🥰🙏
Bet7408 Asil_hatun teşekkür ediyorum inşallah hepimizin doğumları çok rahat geçer ben aşırı korkuyorum da 😞
Mervaa Bende çok teşekkur ederim arkadaşlar Rabbim hepimize sağlikli kolay doğum nasip etsin evlatlarimizi sağlikla kucağimiza alalim inşallah 🤲🏻💕
mom1111 atak13 canım sancın olduğunda otu suya atıyorsun ya da atıyorlar dua okunuyor o ot suda açıldıkça seninde rahmin açılıyor sonra doğumun olunca sudan çıkarıyorsun rahminin kapanması için Normal doğum için oluyor ondan dolayı galiba
zumra123 “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr “ çektim ben sürekli bide Meryem suresi dinledim