Busraey18 Geçen hafta pazar değerim 327 salı günü 612 çıkmıştı bugün 1700 çıktı değerin iki katı artması gerekiyor diye biliyorum 2400lerde beklerken bu şekilde çıktı bilen varsa yazabilir mi sağlıklı bir gebelik değil mi henüz doktora çıkmadım 😔
Zeyna27 Busraey18 %60-70 oranında artması yeterli oluyor diye biliyorum canım herkes de %100 yükselme olmuyor
Eylul2019 Busraey18 az artmis malesef ama kotu dusunmeyn boyle olup saglikli gebelik geciren bir suru insna var
Maviii yani biraz daha yüksek olsa iyiydi ama, geç döllenme olabilir.. değerin 1700 de düşük değil. bi kaç gün daha bekleyin. tekrar kan verin en doğru yorumu doktorunuz yapar
Maviii Busraey18 hayır henüz küçük bi kaç gün bekleyin adetinizden 10 gün geçsin sabırlı olun. Allah gönlünüze göre versin inşallah
miraylihayat Busraey18 Benimde ikinci hamileliğimde artışım tam iki kat oluyordu yani ucu ucuna yakalıyordu öyle diyeyim o yüzden takmayın kafanıza Allahın izniyle bir şey olmaz. Birde laboratuvar olarak hep aynı yerde vermdesiyseniz etkiler. Saati bile etkiliyor yaşamış biri olarak söylüyorum 20 haftalık oldum elhamdulillah