Merveylmazz Merhaba kızlar, sizlere birşey danışmak istiyorum.Şuan 36+2 deyim ve bebiş hala dönmedi, doktor genelde ilk çocuklarda 38.haftaya döner daha fazla beklenmez dönmez dedi, merak ettiğim ilk doğumu olup daha geç dönenler oldu mu ?
43serife Merveylmazz benim 21. Hafta da ayrıntılı ultrason için gittiğimiz de baş aşağı pozisyondaymis öyle dedi doktor
Merveylmazz Mehtapca06 Benim dönmesi için son 15 günü kaldı hiç belli olmaz diyorlar bir anda dönenlerde varmış gerçi ama biraz geciktik gibi ne biliyim :(
Mehtapca06 Merveylmazz aynen yengem hep dogum sancisiyls dönmüş diye bana donmezse stres yapma falan derdi ama benimde erken döndüğü icin eziyet cekiyorum😂
Merveylmazz Sarahh İnşallah döner ya hiç belli olmaz diyorlar bakalım bu hafta kontrol olacak heyecanla bekliyoruz :)
cigdem4154 Merveylmazz 34. Haftamdayım dün kontrolüm vardı dönmemiş daha ama doktorum sıkıntı yok 38 e kadar döner son anda bile dönebilir dedi hatta dönmemesi senin için daha iyi illa kendini sıktığın zamanlar olur erken doğum başlatır dedi yani doktorumun dediği 😊 inşaAllah benim kızımda döner 😊
Merveylmazz cigdem4154 İnşallah zamanında döner diyelim :) Önemli olan sağlıkla gelmesi tabiki ama normal istediğim için biraz araştırıyorum bu konuları :)
Nur123aa Merveylmazz benim ilk 30 haftada döndü sonra gittiğimde ters dönmüş ama 36 haftada tamemen dönmüştü doğuma yakın haftalarda dönüyor dedi doktorum
Merveylmazz Nur123aa Ne güzel, bende bekliyorum son zamanlarım ama geceleri sürekli dönüyor çocuk pozisyonu değiştiriyor hissediyorum
Aslihan-_-95 Merveylmazz benim 36+4 te döndü doktorumda %70 döner demişti zaten. Ayrıca ben bol bol yürüyüş ve egzersiz yaptım YouTube da ters bebeklerin dönmesini yarayan bir video var onu yapmıştım o günü dönmüştü ve bir de dua tabiki 😊
Merveylmazz Aslihan-_-95 Yürüyüş yapıyorum ve ev işlerini de kendim yapıyorum hiç yardım almıyorum hareket olması için birkaç kere squat yaptım ama farklı hareketler denemedim açıkçası 😂