nesli_37 Benimde 34+4 karın çevresi 3 hafta geriden geliyo. Kilosu 1765 ne kadar yersem yiyim çok az kilo alıyor
Elifasyaaa nesli_37 banada karın çevresinin geriden geldiğini söyledi ama ne kadar geriden olduğunu söylemedi 34+3 te 2100 dedi Perşembe günü bidaha kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuşuz almış mıyız inşallah düzelmiştir
Elifasyaaa nesli_37 haftalık kontrole çağırdı Perşembe günü gitmiştim yine Perşembe günü gidicem bakalım
nesli_37 Elifasyaaa Evet canım aynı şekilde bende haftalık kontrol gidicem. Kilo alırlar merak etmeyin 2100 olmus iyi gayet kilosu sizin
Elifasyaaa nesli_37 yememe daha da dikkat ettim ceviz süt yumurta falan yiyiyorum inşallah dahada almış olur birde balık hapı verdi bana onu içiyorum
Elisam123 Berenibeklerken haşlanmış yumurta yoğurt muz haşlanmış patates brokoli gibi şeyler ye bence bunlar bebeğe kilo aldırır et balık türünden beslenmeye çalış canım
Berenibeklerken Elisam123 çok dikkat ediyorum hep böyle şeyler yiyorum canım ama tansiyondan dolayı almıyo heralde bi sürü vitamin hapı da kullanıyorum ama inşallah alır biraz daha sağol canım
Elifasyaaa nesli_37 inşallah iyi gelir canım bende kullanıyorum yememede dikkat ettim bugün kontrole gittim 1 haftada düzelmiş bebeğim 400 Gr almış 2500 kilo olmuşuz