Eslem_1 Satiyeak bilmiyorum ama hatta şimdi eşime de sordum Akay erkek dedi direkt siz bilirsiniz ben hiç kızda duymadım..
Seher-Aliihsann Efnn göge yükselen ezan sesi olması olması lazım evet çok güzel bi isim mavera da kızı daha çok yakışıyor belki erkek lere de konuluyo olabilir de kıza daha çok yakışıyor
Bekleyenler ebruya 11 haftalığız. Henüz cinsiyet belli değil. Kız olursa Ayyüce erkek olursa Atilla. Olacak sanırım. İlk kızım Aybüke
Hicran-01 AnagibiAnaa kaçıncı haftada erkek olduğunu öğrendiniz acaba. Bana da önce kesın erkek, sonra kesın kız dendi.17 sinde tekrar kontrolüm var bakalım son durum ne olacak.
Nazife03 miroski_22 bizde asel mira düşünüyorduk ama mira kuranda tartışma münakaşa olarak geçiyormuş o yüzden vazgectik
miroski_22 Nazife03 dinen bu ismin konulmasında bir sakınca yokmuş bir hocaya sormuştum zaten mira isminin birden fazla anlami var o yüzden vazgeçmedik biz isimleriyle yaşasınlar inşallah 🤗
baby22_ Asil_hatun ya kıyamam bana cevap yazıp ben görmeden geri mi sildin 😂 e okusaydık bekleseydin boşa gitti bak
Asil_hatun baby22_ ben bugüne kadar ne söylediğim lafı yuttum.ne yazdığım msji sildim moderotorler silmiş 😅