minigimherseyim betullale evet eşimde elisa diyip duruyor bende erken daha karar vermeyelim diyorum burda yazdığımda birisi bana anlamının kötü olduğunu söyledi aklımı karıstırdı https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1 Elisa koyan var mı gerçek anlamı nedir ? Bilen var mı
Adamiranin__annesi Asil_hatun defne Bi bitkidir hatta defne yaprağı derler ya bence anlamı senin dediğin gibi d3gil
Asil_hatun Adamiranin__annesi evet canm Türkçe de defne coknguzel.bi anlamı vat ama Arapça da defin demek bende arabim qma hiç aklıma gelmedi ismi düşündüğümde fetva hattını da arayıp sordum uygun defilmis
Efnn minigimherseyim Elisa, Arapça ve İbranice kökenli bir isimdir. Elisa, cennet kapısında bekleyen melek anlamına gelir kullanılması islami açıdan caizdir ve kullanılmasında bir sakınca yoktur. güzel bı isim bu arada bence düşüne bilirsin canım 😊
ikicocuklubiranne Balbirbebeksahibi önemli olan kuranı Kerim’de geçmesi değil anlamının güzel olması. Kuranı Kerim’de geçiyor diye bazen anlamsız isimleri koyuyorlar bağlaçları bile koyabiliyorlar. İyi araştırmak gerekiyor ☺️
Efnn FHKK Kuran’da Taha suresi 54 ve 128. ayetlerde geçer birçok anlamı var aslında Akıl. Yüksek olmak. Miktar. Bir kimse hakkında olan yasak ve men demek
minigimherseyim Efnn cok teşekkür ederim 🥰 içim rahatladı bu arada benim ismim Merve kızınıza koycaksınız sanırım adıyla yasasın şanslı oluyor Merveler🥰♥️
Efnn Seher-Aliihsann aslında Mavera ismini erkek de kullana biliyor ama elizan ismi cok güzelmiş uzaktan duyulan ezan sesi bildiğim kadarıyla
Seher-Aliihsann Efnn göge yükselen ezan sesi olması olması lazım evet çok güzel bi isim mavera da kızı daha çok yakışıyor belki erkek lere de konuluyo olabilir de kıza daha çok yakışıyor
kubrabozkurt ebruya Asya olacak Hem güzellik tanrıçası demek Hemde en büyük kıtamız ilk yerleşim yeri