rizelii53 Bir kızım olursa adı Asel Mina koyacağım derdim rabbim nasip etti uygulamiyi ilk açtığımda bile Asel Mina olarak kaydetmistim rabbime sonsuz şükürler olsun 🙏
OksijenliSu rizelii53 Bende ilk hamile kaldığım zaman kız olursa Asel Mina düşünmüştüm. Ama oğlum oldu. Şimdi ise 2.ye hamileyim. Şimdilik kız görünüyor. 😅😅 Ama Asel Mina ismi aklımdan geçmiyor değil yani.
Deletedmom52620 Simge10 sare nas çok güzel olur bence s z uyumu güzel olmaz ama s olursa çok güzel benim kızımın adıda sayra nas
Kbr-kr Yaseminf ya bende bade ismini istiyorum şarap ve içki anlamı taşıdığı yazıyor internette o yüzden vazgectım ama aklımda bade kaldığı ıcın suanda başka bır isme ısınamıyorum gerçekliği varmıymıs bilginiz varmı bazı yerlerde ilahi yada kutsal aşk anlamı geldıgı de yazıyor
Yaseminf Kbr-kr yani Türk Dil kurumunda yazıyor malesef aşk anlamına da geliyor çok anlamı var ben de ısınamıyorum daha bi sabah bile konuştuk eşimle bade beren koymuştuk şimdi tek beren kaldı yanına da bisey bulamıyoruz
Tugbannebebek Karanfil_ ben de Roza olmasını çok istedim. Hayalimdi… Şirketimin adı Roza Mimarlık. Ama eşim Roza istemiyor, İnci de karar kıldık. Bence sadece Roza koyun, 2 isim her zaman başa bela. 🌸💖
hmmc Karanfil_ Rusça gül demek roza, rose daha hoş geliyor illa yabancı bir isim koyacaksanız İngilizce versiyonunu koyun 😄