DilarAsel 27+4 günlük hamileyim bebeğim solda hareket ediyordu. Daha önceden ayakları oradaydı yani. Şuan hareketlerini kasıklarımda hissediyorum sizinde böyle mi merak ediyorum
sudamlasi DilarAsel 28 haftalığım benimde öyle daha dün gece tekmeleri baya canımı acıttı idrar torbama vurup durdu🤦🏻
Dilekkkk DilarAsel Canım ben de 26 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır neredeyse kafası yukarda ayakları aşağıda oraya baskı yapıp duruyor vuruyor birkaç kere döndü yanlarım da midem de falan attı sonra yine aynı pozisyonunu aldı
DilarAsel sudamlasi benim bebeğim dönmüştü ama ayakları yukarıdaydı şimdi sanırım tekrar mı dönmüş oluyor 🤔
sudamlasi DilarAsel evet dönmüştür makat pozisyonunda olabilir üç gün önce kontrolde benimkide baş aşağıydı. Yerlerinde durmuyolar ki zaten😊
DilarAsel sudamlasi bende şüphe etmeye başlamıştım neden hareket etmiyor diye 2 saat falan hissetmeyince bir baktım kasıklarda tekme var 😍😍
DilarAsel Dilekkkk ben 24 de başı aşağıdaydı şimdi 27yi geçiyoruz ama dönmüş 🙈 normalde solda tekmelerdi