merve-a Merhaba , İkili test haftam geldi ama doktorum net sonuc icin fetal dna dedi ama bildiginiz gibi 4500-5000 gibi bir maliyeti var ben gereksiz goruyorum sonucta hersey Allahtan ve eskiden fetal yoktu… Goruslerinizi bekliyorum🌸
Amilya merve-a evet gelen Allah’tan ama ilim var bilim ve bence ben yâtirdim .böyle düşünen biri ikili testte yaptırmalı bence
DenizinAnnesiiiii merve-a ikili test olmadan direkt fetal DNA demeleri garip yani zaten her ikili testte illa ki bir terslik buluyorlar herkesi fetal dna ya yönlendiriyorlar ve yaptıranların %90ı sağlıklı çıkıyor. Güvenim azalıyor artık
btlbsr merve-a fetal dna genelde olasılığınız yüksek risk çıkarsa teklif ediliyor diye biliyorum. Ben ikili ve üçlü taramayı yaptırdım. Detaylıyı da yaptırdım. Detaylı da doktor normal görünüyor ama down sendromunu kesin öğrenmenin yolu fetal dna oda isteğe bağlı dedi. Biz yaptırmadık. Testleri yeterli bulduk. Bence taramalarınızı yaptırın riskiniz yüksek oranda çıkarsa fetal dna yı sonra düşünürsünüz.
HanifeAhmet Özelse para için yapıyorlar kesinlikle ben devlete gidiyorum iki gün önce kan verdim ikili test için ama hiç öyle bir şeyden bahsetmedi