Fatma1034 Merhaba, çalışabilir raporu aldim 37. Haftamda izne çıkacağım. Merak ettigim tam iznimin başlama tarihi. Son çalıştığım gün 37+0 mı olucak, yoksa 37+0 da izinli mi olacağım artık.
Bet7408 Sirkelimon çalışamaz raporu almaya gerek var mı acaba çünkü çalışabilir raporunda ne zaman kadar çalışacağım yazıyor
Ozlemyeni Sirkelimon ben pazartesi 32+0 olucam.iş yerine gidip ogleden sonra mi raporu alacagim? Yoksa direk gidip sabahtan mi almam lazim?
Fatma1034 Bet7408 Calisamaz raporu almak gerekiyormus rapor parasi alabilmek icin. Calisabilir raporunda hangi tarihe kadar calisabilecegimiz yaziyor ama o tarihe kadar calismayip oncesindede izne ayrilabilirsiniz. O yuzden izne ayrildigimiz tarihte tekrar rapor aliyoruz.
Bet7408 Fatma1034 teşekkür ediyorum bilginiz için ben orada hangi tarihe kadar çalışabileceğimiz yazdığı için almaya gerek yok diye düşünmüştüm de gittiğimde alırım bende
Sirkelimon Ozlemyeni eğer çalışamaz raporu alacaksan eğer hiç işe gitmeyeceksin direk doktora gidip raporu al whatsaptan resmini bile göndersen yeterli oluyor
Ozlemyeni Sirkelimon calisabilir raporu alicam.işe sabahtan gidip ogleden sonra isim bitince mi rapor almalıyım o zaman