Rumuz_07 Ozlemdrn ben tatlı yiyip sırt üstü yatıyorum. Müzik açıyorum. Elimle karnımı ovalıyorum. En son çare artık olmuyor flash tutuyorum telefondan. 😂
Menek16 Ozlemdrn sırt üstü yatıp biraz sevince hareketleniyor ve ya soluma yattıgım da tatlı yiyince pek takmıyor benim ki nedense uzun süre ultrasona girmeden tatlı yedim ama her gittigimde de uyuyordu🥹
miyopmom Ozlemdrn genelde sekerli bir seyler icin derler hastanede kola vermislerdi bebek uyansin diye birde ictikten sonra solunuza done bilirsiniz boylelikle hareketlerini hissedersiniz insAllah Birde tatli yiyin sola donun diyolar onu unuttum
Nazendemm Ozlemdrn ben elimi üzerine koyup konuşuyorum ve elimle ona anne enerjisi gönderiyorum hemen kıpırdıyor :)
smyyanl1 Rumuz_07 flaşı nerden tutuyor kız 😂😂 ben şuan uzandım karnımı ovalıyprum hafif hafif vuruyorum tık yok 😂
Acemianneee08 Ozlemdrn tatlı şeyler yiyip sol yanınıza yatmanız gerekir sırt üstü uzanmayı önermiyor doktorlar . Karnınıza küçük dokunuşlar yapabilirsiniz bazem uyuyolar 🤭
annesinin_beybisi Ozlemdrn hareketlendirmeye çalışmıyorum. bebeğim pek hareketli bir bebek degildi ama büyüdükçe daha hareketli oldu 26+3 üz. hareket etsin diye ektra bir çabam olmadı .