izobellaaa-_- Ve eşim gidemezsin ben giderim diye tartışık bebeğe bişi olursa diye göndermek istemiyor kızlar bi sakıncası var mı sizce bişi olur mu😭 çok daraldım evde hergün aynı sıcak daralıyorum
sherlock izobellaaa-_- gebeliğinde bi risk yoksa gidebilirsin bence ama doktoruna danışsan daha iyi olur hem eşin de karşı çıkamaz o zaman 😊
Hulus izobellaaa-_- 20 haftalık hamileyim 2 saat yolculuk yaptım 2 gundur kendime gelemedim her yerim inanılmaz şişti. Karar sizin ama bana zor geldi.
sliya30 Neroizm izobellaaa-_- doktorun uygun görüyorsa git canım bende şu an 12+6 haftamdayım ve düşün ramazan bayramında da gittim yolculuk yaptım şükür sorun olmadı 15.haftamda Allah izin verirse tatile gitcem tek başıma hemde kafsmındinliyim kafa dağıtıyım hiç birşey olmaz bebeğe tehliken yoksa ne olacak hem daha iyi geliyor insana 💃💃
Sevval4 izobellaaa-_- 9 aylık hamileydim sezeryandan bir gün önce havuza gittim arkadaşlarla suya girmedim ama hava değişimi bile yetti fıldır fıldır gezdim 😂
izobellaaa-_- sherlock gebeliğim de bir sıkıntı uok canım hatta hiç benim belirtim bile yok böyle rahat hamilelik görmedim 😂
Mouradi Hulus Dr önerdiği gibi mola verdiğinizde yürüyüş yapmışmıydınız peki ? merak ettimde tatile gitmekte kararsızım bende 🥺
izobellaaa-_- Hulus canım benim hiç belirtim yok zaten hiö yerinde durmayan bi hamileyim ama böyle olunca bi gün 8 saat yok eşim aklımı karıştırdı
Hulus Mouradi bulundugumuz bölge cok sicak olduğu icin arabadan inmedim ama buradan başka bir yere geçeceğiz onda 1 saatte bir 5 dakika yuruyecegim cunku 2 gundur karnım taş gibi ilk geldiğimiz akşam çok ağrım oldu hic bir riski hic bir sorunum olmamasina ragmen
Hulus Mouradi bugun daha iyiyim ama 2 gundur yatiyorum kalkacak hic halim olmadi nedense ilk defa böyle oldum. Dikkatli olmakta fayda var havalarda cok sicak o zorladı beni en çok.
Hulus izobellaaa-_- bende öyleyim normalde çalışıyorum ve hep aktifim ama kısacık yol hava değişimi bile mahvetti 2 gundur toparlanamadim nedense bende anlamadım 🤷🏻♀️