Poyfudukk Haftada tek gittim ama benimle birlikte bekleyenler eşleriyle gelmişti hiçbirini almadılar cinsiyet netleşiyor bu arada ama 18 hafta çok küçük olduğu için ilerleyen haftalarda 2. Kez detaylı yaptırmam söylendi kalbini detaylı inceleyememişlerdi 20. Haftada devletten randevu bulamayıp özel klinikte yaptırdım yanımda arkadaşım vardı onu bile aldılar 😂
Betul6777 Poyfudukk eşlerin alinmamasi kötü durum ama cinsiyetin netleşmesi çok güzel 🥰 tesekkur ederim bilgi icin
ikicocuklubiranne Poyfudukk ilk gebeliğimde ben de vakıf üniversitesinde yaptırdım. Yengemde aynı doktorda doğum yapmıştı. Doktorumu göreyim diye geldi. Eşim,annem,yengem hep beraber girdik 😅
96esra Betul6777 hayir almıyorlar canım ama doktorundan rica edebilirsin biz öyle yaptık doktorla konuştuk eşim il dışından gelmişti görmek için kırmadı bizi sagolsun eşimde girmişti
Elvanguzel Betul6777 detaylı USG için gittim 630 TL para verdim eşimi de zorla yanıma aldırdım sonuçta özel bir hizmet alıyoruz Özel hastanede nasıl aliyorlarsa para verdiğim devlette de almak zorundalar 😂😌
Elvanguzel Betul6777 ücretli maalesef tıp fakültesine gitmiştim özel hastaneler bile 350 400 TL ama devlet 630 TL
ikicocuklubiranne Betul6777 devlet hastanesi genelde mahremiyet açısından eşleri almıyor. Sonuçta sadece eş içerideyken ne mahremiyeti olacaksa.
Elvanguzel Betul6777 hizmette sıfır resmen kötü muamele suratsızlık sanki hayrına çalışıyorlar iyisi vardır belki devletin ama bana iyileri güler yüzlü kimse denk gelmedi
Betul6777 Elvanguzel inanir misin bana da gelmedi bazilarindan duyuyorum devlete gidiyorum doktorum cok iyi cok ilgili diye bizde sans yok sanırım kac tanesine gittiysem ilgi alaka sıfır
Elvanguzel Betul6777 demekki sayılabilir derecede gerçekten ilgilenip insan gibi davrananlar çok az demekki yıllardır da tırnağım acısa özele gidiyorum isterim devlete gitmek ekonomi malum ama maalesef olacaksak paramızla rezil olalım napalim mecbur bırakıyorlar bizi
Betul6777 Aleynasvr normale hadi neyse de detaylı da bebeğin herşeyi inceleniyor annenin hakkı olduğu kadar babaninda hakki bilmek bilgi almak diye düşünüyorum