Bergenim Kızlar çok korkuyorum ben kesin hamilemiyim Allah bilirde iğne etkisi mi yoksa https://resimyukle.io/r/6mICNYswYb
Bergenim Mihrimahvuslat gerçekten mi doktor da hamilesin diyor ama çatlatma iğnesi etkisi olabirlmi 11 ve 12 günü yapılan testler
Mihrimahvuslat Bergenim o konuda bir fikrim yok ama hamilelik olmasa asla böyle çıkmazdı inşallah vardır ☺️🤲🏻
Umay255 Bergenim eğer olmasaydı değerin bu kadar yüksek çıkmazdı taş çatlasın 30 kusurlerde olurdu var yani balım 😘
Umay255 Bergenim hamilesin kuzucum değerin de gayet güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Umay255 Bergenim 11 12 gün testin bu şekilde çıkmaz silik belirsiz olur bacım gebesin niye zorluyon bu kadar kanda öylesin kötüyü çağırma iyiyi çağır 🥰
Umay255 Bergenim kuzum iğne etkisi 300 400 hcg çıkmaz 4 aşılama olmuş biri olarak diyorum gebesin 🥰 aşılamayla tutmadı ama bende kendiliğinden gebe kldim çok şükür
sedamom00 Hamilelik var gibi ama iğne etkisidir 15 gün sonra kan tahlili ver öyle emin ol BNde 14 gün yaptım pozitif çıktı sonra negatif oldu kan tahlili doğru sonuç yanıltıyor olabilir benim gibi sevinmeyin sonra üzülürsünüz