moom222 Kızlar haftası bu haftalarda olup hala göbeği bı parca olan yada çıkmayan varmı bir hafta oldu doktor kontrolünden geldim bebek gayet iyi ama bnde göbek mobek hak getire kimse inanmıyor hamile olduğuma 😅
Esra_G moom222 ben şu an 29+5 im. Göbeğim 3. Aydan beri dışarda 😄 hiç içimde yer yokmuş dışarı vurdu hemen, şimdi gören 9. Ayda ne hale gelcek bu diyo baya büyük 😄 sizin demek iç karnınız geniş boşverin daha iyi kıyafetler olmuyo sinir oluyorum ben de 😄
Bebegim2301 moom222 benimde öyle hatta biraz belli olsun artık otobüste yer versinler diyorum gülüyorlar 😀 yer vermeyi geç ben oturunca benden yer istiyorlar hamileyim diyemiyorum tabi 😀
btlbsr moom222 28+3 haftalık benimde. Karnım aşırı büyük değil iç karnım çok şükür genişmiş 😁 bol da giyinince hiç belli olmuyor otobüste filan hep ayaktayım düşün anlayan olmuyor. Ama ben memnunum. Göbeği çok olam arkadaşlarımım iş yapması zor oluyor oturup kalkması vs çatlakta cabası. Zaten son haftalarda iç karnın ne kadar büyük olurda olsun hamileliğiniz belli oluyor takmayın ☺️
merveyildrm moom222 ben de 26 haftalığım daha yeni biraz çıktı ama bol giysem az salaş giyinsem kimse anlamıyor sen hamile değilmiydin diyor herkes 😅 ben artık alıştım doğuma kadarda çok büyüyeceğini sanmıyorum böylesi daha iyi bence sonra o kiloları göbeği eritmeye çalışmakta var o yüzden memnunum ben ☺️
Ranaaa58 smnrsmnr benimde iç karnım dar. Çatlaklarım çok ne yaptıysam geçmiyor 😐 kollarım bacaklarım bile çatladı
moom222 Bebegim2301 ya bn karnımı tutmasam bnde anlamıyorlar kadinjn birinkarnimi tutunca a ladida yer verdi banada yer veren yok bcim 😅😅
moom222 btlbsr ay dedgnde haklısın bacım iş yapmak eğilip kalkmak gezmek tozmak gerçekten karnınız yok diye sanırım bize daha kolay bı yandan mutluyum yalan yok 😅
Busssx moom222 Bende 29 haftalığım benim de hiç belli değil ve çok memnunum bebeğin gelişimi de 1 hafta önde gidiyor şükür ağırlaşmasan bitircez inşallah 😅
Archenemy_56 moom222 Çok şanslısın ben 20 haftalık hamileyim gören 6-7 aylık sanıyor bebeğin gelişimi iyiyse üzülme nasılsa çakacak karnın büyük karnın derdi de büyük ilk bebeğim de çok büyüktü ayakkabımı giyemiyordum ayaklarımı göremiyordum çatladım bir dünya yere düşen birşeyi alamıyordum 😂 ne kadar küçük o kadar iyi
moom222 Archenemy_56 kız bakma bı yandam iyide bı yandan da insana Z bişey belli olsun diyor neden öyle diyor rahat rahat gecirirlen anlamıyorum 😅😅
Twinmama46 moom222 ben ikiz gebeyim 35 haftanın içindeyim ama mini minnacık bir göbeğim var bebekler çok şükür haftalarına göre iyiler kiloları falan bol giyiyorum bide belli bile olmuyor hamile olduğum 😂
moom222 Twinmama46 oy masallah sana ya arkdasim da ikizlere hamile ama göbeği maşallah 25 haftada daha 😅😅
Twinmama46 moom222 ne güzel ben göbeğimi şöyle bi gezdiremeden doğuracağım galiba🤦♀️😄ben önce çok takıyordum küçük die etrafta baya acımasız yorumlar yapıyor malum bu göbek meselesine ama artık saldım çayıra derler yA 😅