Sinemkocak Kızlar ilk doz tetanoz aşımı olacağım pazartesi. Kolda cok ağrı yapıyor mu yaptıranlar nasil geçirdi? Aynı zamanda temizlik var evimde o yüzden soruyorum zorlandınız mı?
Mucizeminnos Sinemkocak ben çarşamba günü yaptırdım sol kolumun üstüne yattığım için sağ koluma yaptırdım bikaç gün zorlamam diye korkmuştum etki olur falan diye ama ilk gün hiçbişe olmadı ikinci üçüncü gün de hafif bi kol ağrısı ama o da hareket ettirirsem çok anca öyle oldu bugün artık o ağrı da geçti🌸
Pelinakcn Sinemkocak bende hiç bişey olmadı ağrı çok çok hafif hissetmedim bile, ama bana 20.haftadan önce yapmadılar asla devletin sistemine düşmüyor yapamayız demişlerdi
bayanelaa Sinemkocak 20de oldum hic zorlanmadım 😌 kolunun üstüne yatamıyorsun bi kaç gün ama öyle kaldırmakta felan zorlanmazsınız inşallah 😇
Serap-Yigit Sinemkocak 17+2 ye verdiler bana randevuyu. Salı günü olacağım inşallah. Tek doz. Önceki hamileliğimde 2 doz yapıldım üzerinden 10 yıl geçmediği için. Öncekisinde ağrım olmuştu ama gençtim 😂şimdi zorlanırsam diye bende korkuyorum
Nerminterzi Sinemkocak öyle aman aman bı agrinolmuyo merak etmeyin. Ben ikinci dozumuda vuruldum. Sadece böyle morarmış niyete çarpmış gibi bı ağrı oluyo o kadar