Mucizeminnos Baliminannesii doktorum en iyi sonucu 21. Haftada alırsın dediği için 21. Haftada yaptırıcam🌸
Edabykl Damladamla123 yani benim gittigim o kada sürdü yani bakti inceledi Allah’ı var banada ekrani cevirdi bu eli kolu kalbi filan gösterdi ama cok kısa sürdü 10 dkydi yani
Birkuzucukbeklerken Baliminannesii ilk kizimda 18. Haftasinda yaptirdim 30 dakika sürmüştü bu kizimda 20. Haftamda devlette yaptirdim 45 dakika sürdü 21. Haftamda ozelde yaptirdim 55 dakika 1saat kadar sürdü canim
gamzenurbozdere Baliminannesii ben perinatolojiye gıfıyorum özel klinikte 18 de ve 21 de iki defa yaptı ams o kadar uzun surmedi 18 de biraz uzın sürmüştü
fatmakoken1_ Baliminannesii ben 20 haftada yaptırdım ama bizim 3 lü taramada riskli çıktığı için o haftada yaptırdım bana kalsa 23-24 hafta arası yaptıracaktım çünkü doktorum en güzel görüntüler o hafta arası demişti biraz aciliyete geldi
fatmakoken1_ Baliminannesii 20 haftadan sonra yapıyorlarmış zaten 20 den önce yapmıyorlarmış öyle söylediler bana
Baliminannesii Brgu nerde canım acaba bende İstanbul’da oturuyorum Çok memnun kaldıysan bende arıyorum oraya bakayım bir
Brgu Baliminannesii canım bağdat caddesi’nde ben sana doktor’un adını yazim bi görüş istersen 🤗zeki şahinoğlu google da numarası var