-MinikveAnnesi- Deletedmom_85 olsun olsun 😂 benim profil olmayınca akılda kalması daha zor ben seni profilden çıkarttım 😂 yapalım yine ara sıra oyun sıkıntıdan patlamadan
Deletedmom_85 Mihrimahvuslat yanıt veriyoruz ya birine. Şuan bunu yazdığım yerde sağ altta GİF yazıyor oradan canım
Deletedmom_110 -MinikveAnnesi- ya yapmak istiyorum da yapamıyorum 🤣🤣 eşim kiymasiz yemiyor ben kıymadan tiksindim dokunamiyorum bile eksik kalmamam lazım ama olmuyor🤣🤣
-MinikveAnnesi- Deletedmom_110 ah bu erkeklerin yemek takıntıları 🤦♀️ elini sürmeden de nasıl yapacaksın bilemedim
cansualisa Deletedmom623737 kıymalı Madımak makarna salçalı yoğurt yaptım kızıma da köfte makarna sebze çorbası çok şükür bugünde doyduk❤️ Herkese afiyet olsun❤️
Deletedmom_110 cansualisa ay ikisi birlikte güzel olur bende çok severim sık sık da yaparım aslında ama kıymadan tiksindigim için son zamanlarda dolma yapamıyorum ya
Esraa00 Deletedmom623737 Ayy en sevdiğim misafirlikteyiz 🥳 Gerçi evde olsamda mutfağa giremiyorum oda ayrı mesele :(