Milkkk Kızlar en son 26 nisan da adet oldum . 5+4 görünüyor bugün . Hiç doktora gitmedim . Pazartesi gitsem en azından kalp atışını dinletmese bile kalp attığını atmadığını görür mü ?
Kuzeyn_annesi Milkkk ben 6+2 iken kalp atısını dinletti bize çok zayıftı ama kalbi, bazı kişilerde 7 veya 8 haftalarda dinletiyolarmış kişiden kişiye değişiyor şansınızı deneyin😊
TeoMom Milkkk Ben 5+2 de kese gördüm 6+4 te ise bebeği gördük ama kalp atımını dinlememiştik küçük diye yani biraz erken olabilir
Milkkk Cinarsaitinannesi alttan mı muayene etti canım ? Ya bide embriyonun hareketini filan görüyorlar yaşadığını anlıyorlar en azından .
Cinarsaitinannesi Milkkk yok canım hic alttan bakmadı doktor karından baktı hatta ben ilk 4+5 de gittim kese göründü kalp atışı da 5+5 de gördük ama dinletmedi kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum benim ilk gebeliğim
Elmir-2525 Benım de son adet tarihim 23 Nisan. . Gecen hafta persembe gunu gıttıgm de keseyı gordu. Bende ne zaman acaba duyabılırım kalp atısını o haftalarda gideyim diyorum. Bir iki hafta sonra
Ceycey54 Milkkk doktorun makinası güzelse kalp atışını duyabilirsiniz ama isterseniz 1 hafta daha bekleyip öyle gidin
Milkkk Ceycey54 ya kalbinin attığını görse bana yeter canım içim rahatlar en azından 😓 3. Gebeliğim hiç kalbi atmadı karnımda öldü
Ceycey54 Milkkk rabbim inşallah bu sefer duymanızı nasip eder🤲🏻Benimde ikinci gebeliğim kürtajla sonuçlandı zor bir süreç anlayabiliyorum
Annesininportakali53 Milkkk pazartesi 5+6 oluyorsun pazartesi sadece keseyi görür kuzum ben 6+3 te gördüm bebisi karından çok net kalp atışıyla birlikte istersen haftaya cuma git 🌸