Buseyllzr Bu hafta hareket azalması yaşayan var mı normalde kızım çok hareketli ama 38 e gireli 2 gün oldu 2 gündür çok az hissediyorum hareketlerini normal mi acaba?
Nur123aa Buseyllzr ya benim de bebeğim iki önce çok hareketliydi şimdi sadece hıckırıyor tekme yok yada toplanıyor bir yere bende doktordan geleli 3 gün oldu bı sorun yok demişti ama endişeleniyorum
bebekveannesiii Buseyllzr benim de çok azaldı doktora söyledim yatıralım kontrol edelim dedi ben de kabul etmedim 🤷
Buseyllzr Dark Çarşamba günü cektirdim herşey yolunda demişti doktor. Hastane baya uzak eşim gece gelecek işten kuruntu yapıyorsun diyo sabah karnımı dinledi kalp sesi geliyor dedi hatta tam dinlerken hareket etmeyen cocuk tekme attı daha ne yapsin amuda mi kalksin diyor eşim acaba ben mi abartiyorum diyorum bu seferde 🤦
2kizanasi Bebek büyüdü, alan azaldı normal bir durum ama tabiki takipte kalın, uzun süre hareket etmezse de doktora görünün
Buseyllzr 2kizanasi hareket var ama eskisi gibi değil sertlesme oluyor sadece bide hafif tekmeler önceden çok hareketli olduğu icin bana az geliyor da olabilir 🤦
Dark Buseyllzr öncelikle stres yapmayın. Bebeklerin kalp sesi dışardan duyulmaz o sizin kalp sesiniz. Hareket ediyor dediniz zaten azlığından endişe ediyorsunuz, biraz dinlenin bir iki gün. Zaten doğum zamanınız gelmiş. Dinlendikten sonra gene az gelirse size akşam bir acile gidersiniz. Ama stres yapmayın pozitif düşünün. Kocaman oldu yeri dar
Buseyllzr Dark ben doppler almayı düşünüyordumsağlık ocağında hemşire demisti 8.aydan sonra karnını birine dinlettiginde kalp sesini duyabilir diye eşim de duyuyorum diyo ama hemsire ne kadar bilebilir emin değilim tabi 🤷 2 gündür temizlikle çok uğraşıyorum belki ondandır çok teşekkür ederim 🙏
Dark Buseyllzr ay yok artık duyulmaz. Öyle olsa neden gidip ultrasona falan giriyoruz. Ki ben hamileyken böyle bir konusma geçti doktorumla. Zaten aort damarı karından geçiyor, nasıl ayırt edilecek sizin ve bebeğin ki. Evet muhtemelen bebeğinizde yorulmuştur neticede içeride o da sizinle hareket halinde 🌸
2kizanasi Buseyllzr varsa sıkıntı yok dediğim gibi yeri azaldı, toplanması direnmesi vs bunlar normal hep
Nur123aa Buseyllzr ay valla bilmiyorum iki gün önce yerinde durmuyordu şimdi ara ara sancım var gelip geçiyor hem hareket yok sadece hıckırıyor normalde çok hareketli benim bebeğim anlamadım