Lavinnn Merhabalar 22 Mayıs çarşamba bebeğim 7 haftalıktı kalp atışını duyduk. 1 Haziran Çarşamba kontrole gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi doktor. Şok geçirdim. Yeni yeni aklımı toparlayabiliyorum o da tam anlamı ile değil. Doktor 10 gün bekle dedi düşmezse karar veririz ne yapacağımıza diye. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.böyle bir durum yaşayıp bebeğini normal şekilde düşüren var mı doğal yöntemlerle ?? (Bu arada aşılama tedavi ile gebe kalmıştım. İlk denemede tutmuştu. Ama 3 yıl bekledim de oldu bebeğim. ) bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
12siradanbiri Lavinnn 2 defa aynı durumu yaşadım kalp atislari durdugu için kurtaj oldum cok zor bi durum cok iyi anlıyorum seni 🥺Ben genetik test yaptirdim pihtilasmam varmis tekrar gebe kalırsam yüksek dozda kan sulandirici kullanmam lazimmis. Genetik test yaptir mutlaka 2 .denemeden
Oziey Lavinnn benim ilk hamileliğimde öyle oldu kürtaj oldum:( çokzor bir durum rabbim sabır versin🙏🏻
melina2020 Lavinnn tekrar okudum yazdığını canım çok üzücü fakat 10 gün çok bekleme derim eğer doğruysa dediği doktorun git acil kürtaja Allah muhafaza riskli bu tür şeyler
Lavinnn 12siradanbiri genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Fakat doktor ilk gebelik ilk düşük genelde yapılmıyor sen istersen yaparız dedi. İstiyorum dedim. Fakat ben kürtaj olmak istemiyorum. Normal düşürmeye çalışıyorum nasıl düşer normal acaba ?
Berglgzg @“Lavinnn” bilgim yok özür dilerim, sizin adınıza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, postunuz üstte kalsın diye yazdım.🌹🙏🏻❤️
Lavinnn melina2020 belki düşer dedi bekle 10 gün bende beklemedeyim rapor aldım işe de gitmiyorum. Neyse ki okulun sonları çok şükür. İşte bu 10 günde düşmesini çok istiyorum kendiliğinden. Çünkü kürtajdan çok korkuyorum.
12siradanbiri Lavinnn mutlaka yaptir ozelde de yapılıyor benim ablaminda ilk bebeğinin durmustu o hemen yaptirdi 2 kaybim var demisti kimse arastirmadi bile kac dusugun var diye.esinle beraber gidip kan veriyorsun genetik bölüme sira alıp. Doktor bana kendin düşürme cok ağrın kanaman olur icinde parça kalabilir demisti. Ben anestezili kurtaj oldum o yüzden doktoruna danis tabi ama ben psikolojik olarak da cok etkileniyorum böyle şeylerden kendim düşüremezdim . Anestezili yaptir uyuyup uyanıyorsun hersey bitmis
Seval88 Lavinnn çok geçmiş olsun çok üzüldüm benim ilk gebeliğimde aynı şey olmuştu kürtaj oldum. Doktorum kürtaj sonrası ilk adetten sonra istersen hamile kalabilirsiniz temiz rahme bebeğin tutunması ve sağlıklı gebelik açısından daha iyi olur dedi Ki öğlede oldu hemen 2. Ye hamile kaldım oğlum sağlıklı doğdu 🙏🏻 sağlıksız gebeliklerde bu durum oluyormuş o yüzden rabbim sağlıklı bi gebelik yaşamayı nasip etsin hemen arkasından inşallah
Bellacaio Lavinnn ben yanlış bilmiyorsan hap ile düşük yaptırıldığını duymuştum. Umarım hemen sağlıkla tekrar yüzün güler🙏🏻
Lavinnn Lavinnn rahmimde incelme olur zarar verilir diye korkuyorum. Yoksa anestezi ile yapılıyor işlem biliyorum.
Esraa00 Lavinnn benimde 7 haftalıktı etrafı kan ile dolunca gelişememiş eve git düşük yaparsan kürtaja gerek kalmaz dedi doktor Eve geldim ağlaya ağlaya zıpladım sonra bir sancıyla lavaboya gittim kan pırtısı gibi sulu parça geldi ertesi günü gittim bebek düşmüş Ama kanlar gelmedi ve parça kaldı içerisinde çok kötü günlerdi ama kürtajdan korkma çok ufak operasyon uyutuyorlar 2-3 aya rahimin toparlanır inan
melina2020 Lavinnn Hiç korma bir şey duymuyorsun oda geçti başımdan Allah herşeyin hayırlısını versin büyük geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
zynepnur Lavinnn canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Rahimde incelme çok fazla kürtaj yapıldığı zaman ya da doktorun tecrübesine bağlı olarak gelişebiliyor doktorunun tecrübesine güveniyorsan hiç korkma 3 kere bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum çook şükür şuan tekrar hamileyim kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün ve hamd olsun yolu yariladik bir oğluşumuz olacak.🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Lavinyaa8 Lavinnn Öncelikle gecmis olsun üzülmeyin dicem ama hu mumkun degil bende 1 ay önce düsük yaptım benim kanamam basladiktan 3 gun sonra kendisi düşmüştü ama herkeste düşecek diye bir sey yok düşerken parca kalirsa yine kürtaj olmak gerekiyor birkac gün bekleyin kanama başlamazsa kürtaj olun bence kendisi düşerken cok sancılı düşüyor.
Lavinnn Lavinyaa8 size de çok çok geçmiş olsun rabbim sabır versin. Zor bir durum çok zor çok hayal kuruyorsun gebe olunca. Rabbim elbet sabrını verecek inşallah. Sizde kalıntı kaldı mı ? Kanama kaç gün sonra nasıl başladı ??
Lavinyaa8 Lavinnn bende kalmadi parca dusmeye basladi 2 3 gune hepsi düştü. Kanama ilk leke olarak başladı sonra cogaldi 3. Gün artti ve sancı basladi sancı basladiktan 3 4 saat sonra düştü
HButun 12siradanbiri genetik testi ne kadara yaptırmıştınız ? Benimde 2. Düştüğüm bu hafta test için gideceğim de
12siradanbiri Lavinnn Rica ederim Rabbim en kisa zamanda yerini doldursun saglikli bebekler nasip etsin🤲🌸sormak istediğin biswy olursa yaz mutlaka
Esraa00 Lavinnn 1 hafta sonra falandı 3 ay korunduk 2 ay denedik Şuan hamileyim 8+1 ama geçen günlerde korkuttu beni leke geldi ama pzt doktora gidecem allah bir daha yaşatmasın Annem hep der düşüğün bir ayağı içeride kalır hemen Hamile kalırsın derler :/
Lavinnn Esraa00 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsınız çünkü çok zor 😞
Esraa00 Lavinnn üzme kendini tamam mı keşke kurtulabilse ama umut yoksa da Düşük veya kürtaj farketmez hemencecik Hamile kalırsın insallahhh